Ateliere de vacanță la Muzeul Țăranului


Pentru că e iulie, facem bagajele de vacanță: o traistă cu haine de autor, ceva lucruri dragi, de design interior, culorile pentru vopsit zilele și nopțile și niște hârtie manuală, numai bună de transformat în vederi din vacanță. Mai punem și o tolbă cu povești, unele chiar muzicale și mai apare și un joc, hop-țop. Iar deasupra la toate, steagul de vacanță.

Dacă nu ai toate cele acasă, le poți face cu mâinile tale la atelierele de la Muzeul Național al Țăranului Român, în sala Acvariu, din 3 până pe 30 iulie 2017.

Și pentru că ne dorim ca toată lumea să aibă parte de-o vacanță frumoasă, află că unele ateliere sunt pentru copii de la doi la optzeci și ceva de ani. Citește cu atenție pentru ce grupă de vârstă a fost conceput atelierul, sună-l pe artistul sau pe educatorul muzeal cu care vrei să te joci/echipezi de vacanță, înscrie-te și gata.

Ateliere de vacanță la MNTR_comunicat.doc

Galerie

Agenda culturală PENTRU COPII | 23 – 29 iunie


ziuaiei

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”.  De asemenea, vă invit să urmăriți, din când în când, pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook.

 

Vă doresc bucurii culturale autentice, alături de copiii dvs.
Spor și optimism!
Loredana Niculae,
Fondatoare Agenda Culturala PENTRU COPII
Mami de 2 copii curioși

PS1, pentru operatorii culturali: explicații despre cum puteți folosi Agenda pentru a promova, gratuit, evenimentele dvs. PENTRU COPII, aici si aici!

Galerie

Noi modele de afaceri pentru sectoarele culturale și creative | București, 27 iunie 2017


europa-creativa

Europa Creativă 2014-2020: Garantarea creditelor și noi modele de afaceri pentru sectoarele culturale și creative București, 27 iunie 2017 – Eveniment Europa Creativă în parteneriat cu Libra Internet Bank

Contextul evenimentului:
La începutul lunii martie, Fondul European de Investiții (FEI) și Libra Internet Bank au semnat primul acord de garantare din România susținut prin noua facilitate financiară pentru sectoarele culturale și creative din cadrul Programului UE „Europa Creativă” 2014-2020.  Astfel, organizațiile românești din sectoarele culturale și creative au acces la împrumuturi garantate în valoare de 10 milioane € în următorii 2 ani, iar România devine a treia țară care beneficiază de acest mecanism, după semnarea unor acorduri similare în Spania și Franța.

Caracteristicile activităților și ale afacerilor din aceste sectoare, precum absența unor bunuri tangibile, volatilitatea cererii pentru anumite produse și servicii, necunoașterea specificului acestor domenii de activitate de către instituțiile bancare, cresc vulnerabilitatea acestor inițiative și scad probabilitatea de a fi sprijinite prin acordarea de împrumuturi. În acest sens, mecanismul de garantare urmărește creșterea valorii împrumuturilor acordate la nivel european cu până la 600 de milioane €, dar și asigurarea unui nivel sporit de cunoaștere a acestor sectoare de către intermediarii financiari.

Biroul Europa Creativă România în parteneriat cu Libra Internet Bank, intermediarul financiar selectat de FEI pentru a oferi aceste soluții de creditare în România, organizează o serie de evenimente pentru a face cunoscută facilitatea financiară care își propune să susțină IMM-urile, microorganizațiile și organizațiile mici și mijlocii din domenii considerate vulnerabile în contextul de piață actual.

Obiectivele evenimentuluisă promoveze oportunitățile de creditare pentru sectoarele culturale și creative acordate prin intermediul Mecanismului de garantare Europa Creativă;să ofere operatorilor din aceste sectoare resurse și instrumente teoretice, precum și recomandări practice referitoare la dezvoltarea unor abordări antreprenoriale și a unor noi modele de management care să le asigure o bună funcționare pe termen lung;să promoveze bunele practici ale unor organizații de la nivel european și național care folosesc abordări de business în activitatea lor.

Cui ne adresăm?
Profesioniștilor din organizațiile culturale și creative cu o abordare antreprenorială sustenabilă interesate să acceseze credite garantate prin Europa Creativă pentru a-și dezvolta sau consolida activitatea curentă și proiectele.Agenda evenimentului este disponibilă aici.Cum vă puteți înscrie?Pentru a participa la acest eveniment trebuie să completați și să trimiteți formularul de înscriere disponibil aici până cel târziu la data de 22 iunie, ora 16:00. Precizăm că participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, fiind ocupate în ordinea înscrierilor. Persoana de contact pentru detalii: Sorin Enuș, telefon: 021 316 60 61.

N.N.: Termenul de inscriere la aceasta conferinta a fost prelungit pana pe 25 iunie. Inscrieti-va online accesand acest link! 

Source: Eveniment Europa Creativă în parteneriat cu Libra Internet Bank

Galerie

Încep înscrierile pentru școlile de vară NoGravity


NoGravity Club vă invită să participați la Școlile de Vară organizate cu sprijinul Centrului Sportiv Educativ Berceni în intervalele 10-14 iulie, 24-28 iulie și, respectiv 14-19 august 2017!

La fiecare ediție a școlii de vară, în numai 5 zile vom descoperi auto-apărarea și tehnicile elementare de cățărat, ne vom iniția și perfecționa în înot și vom avea o introducere detaliată în paleontologie.

Printre atelierele punctuale derulate în cadrul aceleiași școli de vară se vor număra subiecte ca educație montană, curs de prim ajutor, mecatronică prin intermediul pieselor de Lego Technic și obținerea uleiurilor naturale din plante prin tehnica presării la rece.

Vârsta agreată a participanților este 7-12 ani. Tariful de participare este 750 lei / copil (serviciile de catering sunt incluse).

Partenerii acestui proiect sunt membrii Centrului Sportiv Educativ Berceni: Aqua Life Swim și TAS Martial Arts and Fitness.

Pentru mai multe informații și înscrieri vă rugăm să ne sunați la numărul 031 100 8888 sau ne scrieți la adresa de email: contact@nogravity.ro

Galerie

Vacanța de vară se mută în parc! :)


Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează, în fiecare weekend din perioada 24 iunie – 17 septembrie, evenimente special dedicate copiilor aflaţi în vacanţa de vară. Parcul Crângaşi şi Parcul ANL Brâncuşi vor deveni centre ale distracţiei şi bunei dispoziţii. Micii vizitatori vor putea participa la ateliere de creaţie, spectacole de magie, piese de teatru interactiv. Pe lângă toate acestea, animatorii şi magicienii vor întreţine atmosfera de petrecere.

Pentru weekendul 24 – 25 iunie 2017, programul complet al evenimentelor este următorul:

Parcul Crângaşi – “Jocurile Copilăriei”

Sâmbătă, 24 iunie 2017• orele 18.00 – 21.00: MC costumat• orele 18.00 – 21.00: 4 animatori costumaţi (facepainting, baloane, jocuri interactive)• orele 18.00 – 19.00: atelier “Buchet de flori” (50 locuri – înscrieri în ordinea venirii)• orele 19.00 – 20.00: atelier “Vaze pentru buchetul de flori” (50 locuri – înscrieri în ordinea venirii)• orele 20.15 – 21.00: piesa de teatru “Povestea Elfului din pădurea magică”

Duminică, 25 iunie 2017• orele 18.00 – 21.00: MC costumat• orele 18.00 – 21.00: 4 animatori costumaţi (facepainting, baloane, jocuri interactive)• orele 18.00 – 19.00: atelier “Peştele Nemo” (50 locuri – înscrieri în ordinea venirii)• orele 19.00 – 20.00: atelier “Albinuţa harnică” (50 locuri – înscrieri în ordinea venirii)• orele 20.15 – 21.00: magician Bogdan Munteanu

Parc ANL Brâncuşi – “Vacanţa în parc”

Sâmbătă, 24 iunie 2017• orele 19.00 – 21.00: MC costumat• orele 19.00 – 21.00: 4 animatori costumaţi (facepainting, baloane, jocuri interactive)• orele 19.00 – 21.00: atelier “Măşti” (100 locuri – înscrieri în ordinea venirii)• orele 20.15 – 21.00: magician Bogdan Munteanu

Duminică, 25 iunie 2017• orele 19.00 – 21.00: MC costumat• orele 19.00 – 21.00: 4 animatori costumaţi (facepainting, baloane, jocuri interactive)• orele 19.00 – 21.00: atelier “Creionul fermecat” (100 locuri – înscrieri în ordinea venirii)• orele 20.15 – 21.00: piesa de teatru “Ursul păcălit de vulpe”.

Evenimentele “Jocurile Coplăriei” şi “Vacanţa în parc” sunt create pentru a stimula creativitatea copiilor şi pentru a le oferi o variantă de petrecere a timpului în aer liber.Toţi copiii sunt aşteptaţi să se bucure de copilărie şi de vacanţa de vară în Parcul Crângaşi şi Parcul ANL Brâncuşi din Sectorul 6!

Mai multe aici: Vacanța de vară se mută în parc! | Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online – Stiri Bucuresti

Galerie

NexT Kids


Cinema Elvire Popesco vă invită sâmbătă 24 iunie, să urmăriţi programul de scurtmetraje NexT Kids, dedicat copiilor cu vârste între 4 şi 10 ani.

Filmele din program, 8 scurtmetraje ne povestesc fără cuvinte, dar cu inventivitate, graţie și umor despre: căței – cosmonauți (Aport), băieți în creștere (Arpegiu), tinere creatoare de anotimpuri (Toamnă), vanitățile copitatelor (Scârța – Scârța), istoria umanității (Marele Buuum), călătorii imaginare (La revedere, Balthasar), personaje de pe hârtie (Tis) și plante absolut elastice (Plastilinosul)!

Proiecţiile vor începe la ora 10:30, respectiv 11:30, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

Galerie

Haideti cu noi in aceasta vara la Clubul Copiilor Isteti!


summer club 1

Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool! Profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: CLUBUL DE VARA!
V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna!

 Nu mai stati pe ganduri, veniti sa ne cunoastem si sa ne distram! 

  • Totul se va desfăsura într-un cadru prietenos și cald, prin joc, mișcare și activităti practice;
  • Activitățile au la bază invătarea prin joc și sunt preponderent creative: desenul, pictură, colajul, modelajul, dans și mișcare, poveștirile terapeutice, experimente practice, jocuri de rol, plimbari in aer liber etc.
  • Locația este situată în zonă rezidențială și ușor accesibilă, într-o clădire nouă, modernă și foarte luminoasă (Piața Domenii-Turda);
  • Grupele vor fi formate din maxim 12 copii, după criteriul vârstei;
  • Activitățile vor fi susținute de cadre didactice calificate și cu experiență;
  • Programul începe din 19 iunie 2017 și se va termina în 08 septembrie 2017.

Alege varianta potrivita copilului tau!  

MINI SUMMER CLUB – 275 lei / Săptămâna
-Program 08.30 – 13.30
-Primirea copiilor
-Mic dejun si gustare fructe
-Program tematic
-Arts & crafts
-Pictura
-Activități recreative / jocuri in parc
-Vizite la muzee / alte locatii de interes
-Activitati sportive
-Masa de prânz
750 lei / luna

SUMMER CLUB – 350 lei / Săptămâna
-Program 08.30 – 18.00
-Primirea copiilor
-Mic dejun si gustare fructe
-Program tematic
-Arts & crafts
-Pictura
-Activități recreative / jocuri in parc
-Vizite la muzee / alte locatii de interes
-Activitati sportive – inot
-Masa de prânz și gustare
-Karaoke, muzica si miscare
-Creație și reciclare
-Jocuri de echipă
1050 lei / luna

Notă
• Copiii înscriși în Summer Club primesc 10% discount pentru opționalele neincluse în taxă.
• Dacă aduci un prieten și beneficiezi de reducere de 5% timp de 3 luni
• Frații beneficiază de 5% discount din taxa de Summer Club.
• Reducerile nu se cumulează

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro .
Vă asteptăm cu drag!

Galerie