Clubul de vacanță AMINTIRI DIN COPILĂRIE


-pentru pasionații de lectură, pentru fanii lui Harry Potter cât și pentru toți copiii care doresc să înțeleagă mai bine scrierea Amintiri din copilărie de Ion Creangă;

Din cuprins: ateliere de lectură creativă, improvizație teatrală, dezbateri, artă și îndemânare, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, de pe Calea Victoriei nr. 151 (lângă Piața Victoriei).

Detalii și rezervări: https://artelierd.wordpress.com/2021/06/21/amintiri-din-copilarie/

Cartea care a schimbat totul….

Atunci când lectura nu mai făcea parte din viața copiilor, o carte a schimbat totul.  Harry Potter. De atunci încoace, cititul a reintrat în obiceiurile copiilor, fie ca ei să parcurgă aventurile lui Harry, sau alte cărți similare.  Mai mult, acest titlu (cu toate volumele sale) a schimbat direcții literare și a dat naștere unui gen, inspirând totodată și sute de scriitori din toată lumea.  

In lumea Harry Potter,  copiii-vrăjitori citesc, studiază în bibliotecă, fac teme, scriu și citesc mesaje și scrisori. Copiii au ce învăța de la Harry și prietenii săi!

Puterea cărții Harry Potter de a încuraja lectura copiilor este la fel de mare azi, după 20 de ani de la apariție- un fapt unic.

La clubul de vară AMINITIRI DIN COPILĂRIE, de la Casa Filipescu- Cesianu, vom citi și comenta creativ  din volumele Harry Potter, vinerea și sâmbăta, vreme de 4 săptămâni, începând din 2 iulie, cât și din Amintirile despre Nică, scrierea lui Creangă.

Galerie