Atelierul de STEAM si Robotica


Mar 1 @ 3:00 pm – 4:00 pm
Atelierul de STEAM si Robotica
Desfășurăm atelierul de STEAM și Robotică în colaborare cu Recreativo și RoboLab. Tematica atelierului de pe 1 martie va fi felicitare electronică pentru mama.
Noi la RoboLab dezvoltăm programe educationale STEAM, robotica si programare cu scopul de a ajuta copiii sa creeze si inoveze jucandu-se cu tehnologia. Dezvoltam abilitatile copiiilor treptat plecand de la intelegerea conceptelor care ne inconjoara in viata de zi cu zi – copiii fac primii pasi in electronica si vad cum functioneaza un bec, o sonerie si cum dau viata unei case inteligente cu ajutorul senzorilor – mergand apoi catre primii pasi in programare prin blocuri fizice colorate si harti interactive.

Pentru a ne atinge obiectivul am dezvoltat si continuam sa imbunatatim o metodologie prin care sa lucram cu copiii, bazata pe joaca, experimentare, creativitate care sa dezvolte colaborarea, gandirea logica, comunicarea si creativitatea, abilitatile sociale, tehnice, de intelegere si creatie care vor juca un rol esential in joburile viitorului, din care multe nici nu au fost inventate inca.

Folosim materiale didactice moderne utilizate in scoli de robotica si STEAM din SUA sau Marea Britanie iar pentru cei mai mici cautam instrumente premium de invatare interactive dar FARA ECRANE.

Educatia STEAM este o abordare de predare si invatare multidisciplinara care integreaza continut si abilitati din stiinta, tehnologie, inginerie, arta si matematica care ajuta copiii sa descifreze si apoi sa recompuna solutii la provocari reale prin experimentare si joaca constructive.

Atelierul se adresează copiilor de 5-6 ani.

Prețul atelierului este de 50 de lei.

Pentru înscriere, vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa contact@playouth.ro cu mențiunea Înscriere Atelier STEAM.

Galerie