Filme pentru întreaga familie la cinema Elvire Popesco


Bună ziua,

La sfârșitul acestei săptămâni, la cinema Elvire Popesco, arătăm filme nordice pentru întreaga familie. Vă așteptăm la proiecțiile pentru adulți și copii din cadrul Nordic Film Festival 2020!

Sâmbătă, 22 februarie

11:00

-NORDIC FILM FESTIVAL 2020-

HAYFLOWER, QUILTSHOE AND THE RUBENS BROTHERS

(+6, subtitrat RO+ENG, 1h37)

Când familia Cowbell pleacă într-o lungă vacanță, poliția locală este fericită. În final un weekend liniștit! Fericirea lor se dublează atunci când aceștia câștigă o vacanță de o săptămână la o cabană. Ce nu știu ei este că acea cabană este chiar lângă cea a familiei Cowbell, așa că se deghizează pentru a nu fi recunoscuți. Însă fetele familiei Cowbell își dau seama de asta și pornesc într-o misiune pentru a îi demasca pe aceștia.

Ceea ce urmează este o săptămână plină de acțiune și comedie.

Sâmbătă, 22 februarie

13:00

-NORDIC FILM FESTIVAL 2020-

I AM WILLIAM

(+10, subtitrat RO+ENG, 1h22)

Viața lui William nu este deloc ușoară. Mama lui, fiind într-un sanatoriu, nu poate avea grijă de el așa că acesta locuiește alături de unchiul său, Nils. Nils a ieșit la pensie devreme și își petrece zilele cumpărând antichități și apoi vânzându-le la un preț favorabil. Nils, însă, are o datorie la niște mafioți. William va trebui să găsească imaginația și curajul necesar pentru a îl salva atât pe unchiul său, din ghearele mafioților cât și pe sine, din problemele cu bătăușii clasei.

Ale Kino! – Cel mai bun film pentru copii

Duminică, 23 februarie

11:00

IN THE FOREST OF HUCKYBUCKY

(+6, subtitrat RO+ENG, 1h15)

Claus, Morten, Domnul Iepure și toți prietenii lor locuiesc în Pădurea Huckybucky. Un loc fermecat, dar chiar și așa, animăluțele mici trebuie să se ferească de cele mari. Din păcate, vulpea Marvin are o tendință de a mânca șoriceii ce îi ies în cale. Așa că ariciul Horace începe să gândească o lege, astfel încât toate animăluțele să poată trăi în pace și să devină prieteni.

Duminică, 23 februarie

12:30

THE FALCONS

(+10, subtitrat RO+ENG, 1h37)

În fiecare an, pe o insulă mare în afara Islandei, se desfășoară un turneu important de fotbal pentru copii. Protagonistul filmului, Jon, un băiat de doar 10 ani, pleacă alături de echipa sa pentru a fi în competiție și va trebui să evolueze mult mai repede decât ar fi crezut, atât pe teren cât și în afara sa.

TARIFE

Tarif întreg: 17 / Carnet de 5 bilete: 70

Tarif redus: 12 / Carnet de 5 bilete*: 50 / Tarif special: 20

Tarif super redus copii**: 10 / Tarif adult + copil***: 20

Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventbook, de la casa de bilete Elvire Popesco, deschisă cu o oră înaintea fiecărei reprezentații, precum și din de la librăriile Kyralina și Humanitas sau de la sediul Eventbook.

https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

Ne vedem la film!

Ioana FLORESCU
Pôle culture et médias
Cinéma Elvire Popesco

T : 0724416245

INSTITUT FRANÇAIS – BUCAREST
INSTITUTUL FRANCEZ – BUCURESTI

77, bd Dacia – sector 2 – 020051 București

cid:image011.jpg@01D26297.04476FE0

Galerie