Conferinta “Omul din spatele unui profesor” Ediția a II-a


Feb 22 @ 11:00 am – 2:00 pm
Conferinta "Omul din spatele unui profesor" Ediția a II-a

Ediția a doua a evenimentului vine după ce ne-am dat seama că este un subiect care îi interesează pe mai mulți profesori și noi vrem să fim alături de ei, în acest proces de dezvoltare personală și profesională.
De cele mai multe ori vedem doar educatorul, responsabilul, îngrijitorul dar cine este omul din spatele tututor acestor roluri?

”Omul din spatele unui profesor” este un eveniment dedicat dascălilor, acești oameni minunaţi care sunt alături de copii multe ore din zi, oferindu-le susţinere, înţelegere și afecţiune în momentele în care au nevoie. În spatele acestor roluri există oameni frumoși cu daruri și pasiuni, cu griji și provocări.

Pe ei ne dorim să îi cunoaștem Sâmbătă22 Februarie 2020, să ne bucurăm de prezenţa lor, să le transmitem că sunt importanţi și că eforturile lor zilnice sunt valoroase și să îi molipsim cu entuziasmul nostru pentru educaţia prin joc și artă.

Speakerii prezenţi la eveniment vor aborda subiecte de interes pentru cadrele didactice privind provocările lor zilnice ce ţin atât de activitatea de la clasă cât și de relaţia cu părinţii, cu colegii dar și cu conducerea școlii.

Trei dintre cei patru speakerii prezenți la conferință sunt:

– Cristina Farcaș – educator grădiniță, coordonator educațional, educator Cercetași
– Ana Maria Ciobanu – reporter, membru în echipa editorială Școala9
– Violeta Dascălu – manager Școala Ferdinand

– Doru Căstăian – profesor de filozofie și științe socio-umane

Intrarea este în valoare de 35 de lei (preț Last Minute), pentru că ne dorim ca toți cei care vor să participe să își asume cu responsabilitate că vor veni la eveniment: Înscrierile se fac aici: http://bit.ly/Inscrieri_Conferinta_Editia2

Locația va fi Sala de Festivități a Colegiului Național “Matei Basarab”.

Parteneri strategici: AQUA Carpatica, RoCoach, Edenia Foods, 5 to Go, MERITO, Teach for Romania, DPH, Liceul Româno-Finlandez
Parteneri creatie: Atelier Ralú
Parteneri Media: Itsy BitsyAgenda Culturala PENTRU COPIIRomânia Pozitivă

Pentru parteneriate media sau pe marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro.

Galerie