Learn With Music – special pentru copii!


Learn with Music este un program care se ocupă de educația muzicală timpurie a copilului, având drept scop stimularea potențialului muzical și totodată învățarea unei limbi străine, în cazul nostru –limba engleză.

Pentru prima data în România, Learn With Music aduce din Statele Unite ale Americii, faimoasele și premiatele materiale (ce includ CD-uri și Manuale specializate) ale programului The Music Class Inc®.

Cercetările ștințifiice au demonstrat că timpul propice pentru a începe educația muzicală a copilului și a introduce o limbă străină este cuprins între intervalul 0 – 6 ani.

Astfel, Learn with Music vă oferă programele The Music Class®, ce includ:
-clase de muzică pentru bebeluși (8 luni – 2 ani) –Babies
-clase de muzică pentru toddlers (2 – 4 ani) –Toddlers

Pentru a-și încuraja copiii, părinții vor participa activ în timpul orelor de muzică și limba engleză. Exemplul parental este esențial în această etapă a vieții celor mici, care se consideră mai mult decât îndreptățiți să copieze comportamentul și obiceiurile celor mari. Instrumentele muzicale folosite în timpul claselor sunt alese cu mare grijă și sunt selectate special pentru vârsta copiilor. Printre acestea regăsim: clopoței, ouă de ritmică, tobe, triunghi de rezonanță, clopot de lemn de rezonanță, bețe de ritmică, bandă elastică pentru ritmică, etc.

Sediu: Hub4Kids – zona Dristor, sector 3.
ORAR:
Luni 18:00 (2-4 ani)
Marți 11:00 (2-4 ani)
Marți 18:30 (2-4 ani)
Miercuri 18:30 (2-4 ani)
Joi 10:30 (1-2 ani)
Vineri 18:45 (2-4 ani)

Prima ședință este GRATUITĂ, demonstrativă! Pentru înscriere și programări: office@learnwithmusic.ro!
Ne puteți vizita și pe Facebook: https://www.facebook.com/LearnwithMusicBucuresti

children-with-music-instruments-musical-education-for-kids-colorful-wooden-art-toys-little-girl

Galerie