Motanul Încălțat


Duminică, 02.02.2020, ora 11:00 la Artist Cafe – Diverta Lipscani

Un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv.Acest joc îi va implica foarte mult pe micuţii spectatori care vor participa activ la spectacol ajutându-l pe Motanul nostru să-şi ducă planul la îndeplinire.Copiii vor merge alături de actori într-o călatorie plină de peripeţii şi vor învăţa că bogăţia sufletului este cel mai important lucru.
Actorii vor da viață personajelor: Motanul Încălțat, Prâslea, Regele, Povestitorul, Bufonul, Marchizul de Carabas, Căpcăunul și Prințesa.


Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 aniDurata: 45 de minute
Pret bilete – 25 lei copii, 25 lei adulti Pentru copiii cu vartsa de peste 1 an se achită biltet. La acest spectacol biletele se pot achiționa doar on-line.

Artist Café – Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, Bucuresti (intrarea se face prin magazinul Diverta)Ocuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sală cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Un spectacol pus in scena de Teatru la Cinema in cadrul proiectului ,,Caravana Teatru la Cinema la Artist Café”
Powered by Teatru la Cinema – http://www.teatrulacinema.ro

Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-caravana-teatru-la-cinema-la-artist-cafe-venue-3999/

Galerie