Hansel și Gretel


Duminică, 02.02.2020, ora 17:00 la Artist Cafe – Diverta Lipscani.

“Hansel si Gretel” este un spectacol muzical cu actori și păpuși pentru copii. Pe tot parcursul spectacolului copii empatizează cu cele doua personaje principale și trăiesc cu sufletul la gură fiecare aventură a acestora.. Cu bucurii, cu emoții Hansel si Gretel reușesc să raspundă la mai multe inrebări ale micilor spectatori și să le explice ce inseamnă: valorile familiale, dragostea, curajul, ambiția, frica și emoțiile. Pasarea măiastră ca un adevarat psiholog vine să clarifice situațiile, ea narează actiunea la care a luat parte, pe alocuri schimbând povestea așa cum deseori o fac povestitorii, insă cei doi prezentatori au mereu grijaă sa aducă acțiunea pe drumul cel bun, spectacolul fiind unul clasic de prezentare a poveștii asa cum a fost ea scrisă. Vrajitoarea, personajul negativ este unul comic. Ea cantă, dansează si gătește pentru cei doi copii. Muzica spectacolului este foarte antrenantă și ușor de reținut iar scenografia reproduce atmosfera de basm.


Actorii vor da viață personajelor:Hansel, Gretel, Pasarea Măiastră, Mama, Tata, Vrăjitoarea si 2 prezentatori.
Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute


Pret bilete – 25 lei copii, 25 lei adultiBiletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
Artist Café – Centrul Vechi, Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, Bucuresti (intrarea se face prin cadrul magazinului Diverta)Ocuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Un spectacol pus in scenă in cadrul proiectului ,, Caravana Teatru la Cinema la Artist Café”
Powered by Teatru la Cinema – http://www.teatrulacinema.ro

Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-caravana-teatru-la-cinema-la-artist-cafe-venue-3999/

Galerie