Filme pentru întreaga familie la cinema Elvire Popesco


Filme pentru întreaga familie – Cinema Elvire Popesco

Seria filmelor pentru întreaga familie de la Elvire Popesco continuă în noul an. Sâmbătă și duminică, de la ora 11:00, arătăm filmul DOLITTLE, din distribuția căruia fac parte Robert Downey Jr., Emma Thompson, Antonio Banderas și Marion Cotillard, precum și o mulțime de animale. Sâmbătă vedem versiunea originală, cu subtitrare în limba română, iar duminică proiectăm versiunea dublată. Vă așteptăm!

DOLITTLE

Sâmbătă, 18 ianuarie

11:00

(+8, subtitrat RO, 1h46)

Duminică, 19 ianuarie

11:00

(+8, dublat RO, 1h46)

Trailer: https://bit.ly/2sVkouV

După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul, și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.

Bilete: https://bit.ly/2T9JhO3

Tarife proiecții copii

Tarif adult + copil: 20 RON

Tarif super redus copii sub 14 ani: 7 RON

Tarife generale

Tarif întreg: 15 RON/ Carnet de 5 bilete: 60 RON

Tarif redus: 10 RON/ Carnet de 5 bilete: 40 RON

Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventbook, de la casa de bilete Elvire Popesco, deschisă cu o oră înaintea fiecărei reprezentații, precum și din de la librăriile Kyralina și Humanitas sau de la sediul Eventbook.

https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

Ne vedem la film!

Galerie