Filme pentru întreaga familie la cinema ElvirePopesco


Seria filmelor pentru întreaga familie de la cinema Elvire Popesco continuă și săptămâna aceasta. Sâmbătă arătăm Călătoira fantastică a Maronei, iar duminică vedem Mosley: Povestea Trolifanților. Vă așteptăm!

Sâmbătă,14 decembrie

11:00

CĂLĂTORIA FANTASTICĂ A MARONEI

(+6, în franceză, subtitrat în limba română, 1h32 )

Călătoria fantastică a Maronei este un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpînilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

Trailer: https://bit.ly/2X2BCkt

Duminică, 15 decembrie

11:00

MOSLEY: POVESTEA TROLIFANȚILOR

(+6, dublat RO, 1h37)

Mosley, alături de familia lui de Trolifanți patrupezi, trăiește ca simplu muncitor la ferma deținută de Simon, un om extrem de nemilos. Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam…

Trailer: https://bit.ly/2rsKR20

Tarife proiecții copii

Tarif adult + copil: 20 RON

Tarif super redus copii sub 14 ani: 7 RON

Tarife generale

Tarif întreg: 15 RON/ Carnet de 5 bilete: 60 RON

Tarif redus: 10 RON/ Carnet de 5 bilete: 40 RON

Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventbook, de la casa de bilete Elvire Popesco, deschisă cu o oră înaintea fiecărei reprezentații, precum și din de la librăriile Kyralina și Humanitas sau de la sediul Eventbook.

https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

Ne vedem la film!

Galerie