Capra cu trei iezi – spectacol LIVE de teatru pentru copii


Duminică, 08 decembrie 2019, ora 17:00 in Caravana Teatru la Cinema la Clubul Țăranului – La Mama.

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi fost nu s-ar fi povestit….o capră care avea trei iezi: cel mare, cel mijlociu și cel mic. Care de care mai frumușel si mai năzdravan din fire….ca toți iezii. Da se pare ca iedul cel mic era cel mai ascultator si capra tare mândră mai era de el…Toate bune si frumoase, numaica pe vremea aceea trăia si un lup flămând, ce tot dădea târcoale pe lângă casa caprei….sa-i mănânce iezisorii. Dar intr-o zi cand capra a plecat dupa: „Frunze-buze….Mălăieși in călcăieși ….știți dumneavoastră cei care ați cititpovestea….iaca și lupul….bate la ușa iezisorilor…Apoi…dacă i-o fi mâncat sau nu, nănaşul lup pe iezișorii cei năzdrăvani….
Vă poftim sa aflați ce și cum s-o gătat povestea noastră.

Actorii vor da viață personajelor: Ion Creangă, Capra, Cei trei iezi, Lupul.
Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 aniDurata: 45 de minute

Pret bilete – 25 lei copii, 25 lei adultiBiletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.
Locație: Restaurant La Mama – Clubul Taranului, Strada Monetariei nr. 3, Sector 1, BucurestiOcuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol, accesul se va face începand cu ora 16:00, iar spectacolul va incepe la ora 17:00..

Un spectacol pus in scenă in cadrul proiectului ,, Caravana Teatru la Cinema la Restaurantul La Mama’’. Powered by Teatru la Cinema – http://www.teatrulacinema.ro.

Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-caravana-teatru-la-cinema-la-clubul-taranului-la-mama-venue-4189/

Galerie