Aventurile lui Pinocchio – spectacol LIVE de teatru pentru copii


Duminică, 01 decembrie 2019, ora 17:00, in Caravana Teatru la Cinema la Clubul Țăranului – La Mama.

Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri. Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care “să cânte și să danseze”, cu care să colinde toată lumea.
În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele “Mangiafuocco”. Hotărât să ajungă acasă se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.
Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ….mai ales faptul că nu e bine să minți.
Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și Cei trei doctori.
Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 aniDurata: 45 de minute

Pret bilete – 25 lei copii, 25 lei adulti. Biletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.

Locație: Restaurant La Mama – Clubul Taranului, Strada Monetariei nr. 3, Sector 1, Bucuresti. Ocuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol, accesul se va face începand cu ora 16:00, iar spectacolul va incepe la ora 17:00..

Un spectacol pus in scenă in cadrul proiectului ,, Caravana Teatru la Cinema la Restaurantul La Mama’’. Powered by Teatru la Cinema – http://www.teatrulacinema.ro

Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-caravana-teatru-la-cinema-la-clubul-taranului-la-mama-venue-4189/

Galerie