Atelier Pictură intuitivă pentru oameni mari @ PlaYouth


Nov 30 @ 6:00 pm – 7:30 pm

Propun o întâlnire în care ne intersectăm cu intența de onora mai ales plăcerea actului de a picta, iar concentrarea pe un rezultat să o lăsăm celor care vor dori sa aprofundeze mai departe această activitate cu granițe vaste.

La fiecare intalnire voi propune o temă sau o abordare care poate suferi modificări în funcție de o mulțime de factori (vreme, muzică, starea de spirit a fiecarui participant, etc). Fiind faciltatorul acestui atelier, am să vă indrum cu drag în cazul in care cineva dorește să înțeleagă mai detaliat cum să folosească cât mai corect pensula, cromatica, perspectiva sau alte tehnici de baza din pictură.

Despre trainer: Cătălin Munteanu – Am terminat facultatea de psihologie și în prezent sunt cursant al academiei de dans contemporan la Centrului National al Dansului din București. De asemenea, lucrez cu copiii cu deficiențe, țin ateliere de pictură pentru cei tineri și sunt pasionat de arte precum pictura, dansul, fotografia și filmul. Încerc să fiu cât mai sincer și clar în tot ce fac, sunt autodidact și deschis către cunoaștere.

Costul este de 60 de lei (materialele incluse, ceai, apa).Pentru înscrieri, achitați o “contribuție pictură” de 60 lei în contul asociației:
“ASOCIATIA PLAYOUTH
RO80 BACX 0000 0011 5378 4001”
și trimiteți un mail cu nume/prenume telefon pe contact@playouth.ro sau doar solicitați rezervarea locului la aceeași adresă de mail.

Locaţia evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755655566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

Galerie