Aventurile lui Pinocchio


Duminică, 24.11.2019 ora 17:00, in Caravana Teatru la Cinema la Artist Café – Centrul Vechi

Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri. Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care “să cânte și să danseze”, cu care să colinde toată lumea.
În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele “Mangiafuocco”. Hotărât să ajungă acasă se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.
Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ….mai ales faptul că nu e bine să minți.


Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și Cei trei doctori.
Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

Artist Café – Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, Bucuresti (intrarea prin cadrul magazinului Diverta)
Pret bilete – 25 lei copii, 25 lei adulti Biletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.
Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Un spectacol pus in scenă in cadrul proiectului ,, Caravana Teatru la Cinema la Artist Cafe”
Powered by Teatru la Cinema – http://www.teatrulacinema.ro

Bilete aici – https://www.iabilet.ro/bilete-caravana-teatru-la-cinema-la-artist-cafe-venue-3999/


Galerie