Conferinta “Omul din spatele unui profesor” @ Carturesti Verona


Nov 24 @ 11:00 am – 2:00 pm
Conferinta "Omul din spatele unui profesor" @ Carturesti Verona

Ce este un profesor? Sau, mai bine zis, cine este un profesor?

De cele mai multe ori vedem doar educatorul, responsabilul, îngrijitorul dar cine este omul din spatele tututor acestor roluri?

Omul din spatele unui profesor” este un eveniment dedicat dascălilor, acești oameni minunaţi care sunt alături de copii multe ore din zi, oferindu-le susţinere, înţelegere și afecţiune în momentele în care au nevoie. În spatele acestor roluri există oameni frumoși cu daruri și pasiuni, cu griji și provocări.

Pe ei ne dorim să îi cunoaștem Duminică, 24 Noiembrie 2019, să ne bucurăm de prezenţa lor, să le transmitem că sunt importanţi și că eforturile lor zilnice sunt valoroase și să îi molipsim cu entuziasmul nostru pentru educaţia prin joc și artă.

Speakerii prezenţi la eveniment vor aborda subiecte de interes pentru cadrele didactice privind provocările lor zilnice ce ţin atât de activitatea de la clasă cât și de relaţia cu părinţii, cu colegii dar și cu conducerea școlii.

La conferință vor fi prezenți:

Catalin Stoica – coach, trainer, fondator Academia de Bine
Magda Cojocea – profesor Școala Nr. 5, București
Cristina Petrescu – psihoterapeut

Intrarea este gratuită, sunt doar 50 de locuri, iar fiecare participant trebuie să se înscrie în acest formular: http://bit.ly/Inscrieri_Conferinta_PlaYouth

Evenimentul are loc Duminică, 24 Noiembrie 2019, între orele 11:00-14:00, la Cărturești Verona.

Partener strategic: AQUA Carpatica

Pentru parteneriate media sau pe marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro.

Galerie