ATELIER DE CREATIE „SPORUL CASEI”


image 16.11.

Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la atelierul nostru de creatie, sambata 16 noiembrie – ora 10.30. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție!

Da, trebuie să vă spunem povestea acestei sticuluţe, care evident ar fi ideal s-o avem cu toţii în casele noastre! Sub denumirea de sporul casei este o sticlă ornamentala, umplută cu seminţe de cereale, pline de simboluri şi pe care e bine să o ţii în casă, la vedere. Se pare că aceste cereale atrag energiile pozitive şi alungă spiritele rele. Cu alte cuvinte, artă, frumuseţe, pozitivism şi originalitate într-o singură sticlă!

Sporul casei ţinut în sticlă e un „talisman al cămării”! Sporul casei este simbolizat prin multitudinea roadelor măcinate. Tradiţia spune că aşa, gospodăria are spor în casă. Aceste sticlute pot fi un cadou de bun augur la o prima vizită de casă nouă!

Copiii trebuie doar sa fie curiosi, sa aiba inspiratie si chef de lucru, iar la sfarsitul atelierului vor pleca cu o sticla decorativa. Pentru că orice copil devine mai încrezător în el, atunci când își demonstrează

lui și altora câte lucruri minunate poate realiză cu mânuțele lui!

 

Clubul Copiilor Isteți vă pune la dispoziție toate materiale necesare pentru a crea aceste sticle decorative.Asa cum v-am obisnuit dragi parinti, va asigurăm o atmosferă caldă – o carte bună, un ceai sau o cafea aromată!

Categorie de varstă         4-10 ani

Dată                                     16.11.2019

Ora                                       11.00 -12.00

Număr participanți          8 – 12 copii

Locație                                Clubul Copiilor Isteți  Str. Virgil Plesoianu nr 14A, -sector 1

Coordonator                      Simona Egu

Preț atelier                         45 lei/ copil

 

Daca te-am facut curios, rezerva-ti un loc la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro

Va asteptam cu drag si voie buna!

Galerie