Filme pentru întreaga familie la cinema Elvire Popesco


Bună ziua,

Continuăm seria filmelor pentru întreaga familie cu două proiecții. La sfârșitul acestei săptămâni, la cinema Elvire Popesco, vedem ERNEST ȘI CELESTINE IARNA și CĂLĂTORIA FANTASTICĂ A MARONEI. Vă așteptăm!

Sâmbătă, 9 noiembrie

11:00

ERNEST ȘI CELESTINE IARNA

(45 min., +6 , subtitrat RO)

Ernest este un urs măricel căruia îi place să cânte și să mănânce marmeladă. Își împarte locuința cu Celestine, o șoricică orfană. Cei doi nu se plictisesc niciodată. De îndată ce cade prima zăpadă, ei trebuie să înceapă pregătirile pentru hibernarea lui Ernest, să aibă grijă de gâsca sălbatică Bibi, care va pleca în țările calde înainte ca iarna să își intre în drepturi, să prepare prăjituri pentru Ernest și să meargă la balul șoriceilor pentru a sărbători prima zi de iarnă.

Duminică, 10 noiembrie

11:00

CĂLĂTORIA FANTASTICĂ A MARONEI

(1h32, +6, dublat RO)

Călătoria fantastică a Maronei este un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpînilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=V-iwbalKNg4

Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventbook, de la casa de bilete Elvire Popesco, deschisă cu o oră înaintea fiecărei reprezentații, precum și din de la librăriile Kyralina și Humanitas sau de la sediul Eventbook.

https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

Ne vedem la film!

Ioana Florescu

Galerie