Dumbo cel isteț


Duminică, 03.11.2019 ora 11:00 la Artist Café – Centrul Vechi

Cei mici sunt invitați să i se alăture faimosului elefanțel Dumbo în lunga și fascinanta sa călătorie în găsirea fluturașului său.
În drumul său, Dumbo va fi acompaniat, pe lângă micii spectactori, și de îngerașul său care îi va sta drept sfătuitor și îndrumător. Cu ajutorul copiilor, elefănțelul va reuși să răspundă ghicitorilor adresate de prietenii pe care îi va întâlni în calea sa și va reuși să destrame vraja Duhului. Odată ruptă vraja, acesta se va transforma în prinț și fluturașul într-o frumoasă prințesă.


Actorii vor da viață personajelor: Ursul, Crocodilul, Șarpele, Coco, Prințul Dumbo, Fluturașul, Îngerașul, Fifi, Duhul și Prințesa Fluture Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 9 ani.Durata: 45 de minute

Pret bilete: 25 lei copii, 25 lei adultiBiletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.
Artist Café – Centrul Vechi, Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, București (în cadrul magazinului Diverta).
Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.
Powered by Teatru la Cinemawww.teatrulacinema.ro

Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-caravana-teatru-la-cinema-la-artist-cafe-venue-3999/

Galerie