Frumoasa Belle și Bestia – spectacol LIVE de teatru de păpuși pentru copii


Duminică, 27 octombrie 2019, ora 11:00, in Caravana Teatru la Cinema la Artist Café – Centrul Vechi

S-a întâmplat odată ca un negustor, odinioară foarte înstărit, irosindu-și averile, să fie nevoit să se mute într-o mică fermă de la țară, împreună cu cele trei fiice ale sale. Viața lor în schimb nu era in totalitate fericită deoarece fetele mai mari erau foarte nemulțumite de cele întâmplate, dar mezina, care se numea Belle, încercă să-și mângâie tatăl și să transforme umila lor locuință într-o casă primitoare.
Într-o zi însă cand omul se hotărî să plece într-o călătorie îndepărtată surorile mai mari îl rugară să le aducă la întoarcere niște cadouri scumpe, dar Bellle de-abia îndrăzni să îi ceară tatălui să îi culeagă un trandafir. Nenorocul a fost ca tatăl să rupă un trandafir din grădina unei bestii care i-a cerut în schimb una din fiice drept prizionieră. Belle le spuse că din moment ce se abătuse nenorocirea asupra familiei sale, numai ea singură trebuia să sufere pentru asta.O poveste fermecătoare plină de intrigi regale, dragoste si emoții.


Actorii vor da viață personajelor: Belle, Bestia, Prințul, Paulina, Alisia, Tatăl, Vrăjitoarea și Matilda
Spectacol live de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani. Durata: 45 de minute
Pret bilete – 25 lei copii, 25 lei adultiBiletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.


Artist Café – Centrul Vechi, Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, Bucuresti (intrarea se face prin magazinul Diverta)Ocuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Un spectacol pus in scenă de Teatru la Cinema in cadrul proiectului ,,Caravana Teatru la Cinema la Artist Café”
Powered by Teatru la Cinema http://www.teatrulacinema.ro

Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-frumoasa-belle-si-bestia-la-artist-cafe-45723/

Galerie