Balul Vrăjitoarelor


Sâmbătă, 26.10.2019 ora 11:00, la Teatru la Cinema din Cinema City – Mega Mall. Bilete aici: https://www.cinemacity.ro/films/spectacol-teatru-balul-vrajitoarelor/3730o2r#

Aventura noastră incepe cu o mică vrajitoare si dorința ei arzătoare de a ajunge pe muntele Negru la Balul Vrăjitoarelor, pentru a dansa si a se bucura impreună cu suratele ei. Pentru că nu avea incă vârsta potrivită pentru a pierde noptile, mica noastră vrăjitoare va fi obligată de vrăjitoarele mari, să devină o vrăjitorică bună. La sfatul lui Ambraxas, prietenul ei de nadejde, incepe să facă numai fapte bune ca să devină cea mai bună vrăjitoare din ținut. Din pacate, in bunătatea și naivitatea ei nu realizează că pentru vrăjitoarele cele mari, o vrajă bună inseamnă să-ți iasă toate vrăjile rele.


La final, bunătatea vrăjitoricii noastre invinge, reușind să le transforme pe suratele ei rele in niște vrăjitoare care vor face numai fapte bune.

Actorii vor da viață personajelor: Vrăjitorica, Rumpumpel, Bătrâna, Fetița cu flori, Vrăjitoarele bătrâne, Abrax și domnul Bob de Piper.
Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 aniDurata: 45 de minute

Galerie