Filme pentru întreaga familie la cinema Elvire Popesco


Vă învităm și săptămâna aceasta la filmele pentru întreaga familie de la Cinema Elvire Popesco. Sâmbătă arătăm PLAYMOBIL: FILMUL, iar duminică vă așteptăm la CĂLĂTORIA FANTASTICĂ A MARONEI, un emoționant film de animație regizat de Anca Damian și selecționat la festivaluri internaționale de film.

Reamintim pe această cale învățătorilor și profesorilor că ne pot contacta în vederea organizării de proiecții private pentru grupuri de elevi răspunzând la acest email.

Sâmbătă, 19 octombrie

11:00

PLAYMOBIL: FILMUL

(1h39, +6, dublat RO)

Când fratele său, Charlie, dispare pe neașteptate în universul magic PLAYMOBIL®, Marla e nevoită să pornească în călătoria vieții ei pentru a-l aduce înapoi. Dar, pentru că e complet nepregătită pentru această aventură într-o lume nouă, Marla va trebui să accepte să facă echipă cu noii ei prieteni, cunoscuți pe drum: Del, vorbărețul șofer de camion, Rex Dasher, fermecătorul agent secret, un robot complet disfuncțional, dar cu o inimă mare, o zână extravagantă și mulți alții.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8QdttPMCxGw

Duminică, 20 septembrie

11:00

CĂLĂTORIA FANTASTICĂ A MARONEI

(1h32, +6, dublat RO)

Călătoria fantastică a Maronei este un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpînilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=V-iwbalKNg4

Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventbook, de la casa de bilete Elvire Popesco, deschisă cu o oră înaintea fiecărei reprezentații, precum și din de la librăriile Kyralina și Humanitas sau de la sediul Eventbook.

https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

Ne vedem la film!

Ioana Florescu, Cinema Elvire Popesco
0724416245

Galerie