Atelierul de Editare video pentru copii


Oct 5 @ 11:00 am – 12:30 pm
Atelierul își propune să facă o introducere în ceea ce presupune editarea video. Care este procesul prin care construim o poveste (o linie narativa) unind câteva poze/clipuri.
Copiii vor vedea cum arată și care sunt principiile unui program de editare. Vom face niște fotografii/clipuri din care vom construi un fir narativ prin intermediul montajului.

Atelierul de Editare Video de Sâmbătă, 5 Octombrie, ora 11:00 – 12:30, oferă copilului tău ocazia de a:

– învețe cum să spună o poveste în imagini
– cum să selecteze cele mai bune poze sau secvențe video atunci cînd lucrează
– exploreze programe de editare video
– să mixeze partea de audio cu partea video

Beneficiile atelierului pentru copil:
– Experimentează;
– Capătă încredere în ei;
– Dezvoltă curiozitatea pentru partea de video;
– Întelege ce înseamnă ca investiție de timp și energie crearea unui clip video;

Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor.
Înscrie-te la Atelier, apăsând pe buton!
Sau profită de abonamentul în Clubul PlaYouth cu preţuri avantajoase!
Clubul PlaYouth a fost creat pentru a oferi părinților posibilitatea de a achiziționa pentru copiii lor mai multe activități cu mai puțini bani și pentru a le crea copiilor contexte de participare la activităţile noastre, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, într-un mediu în care aceștia pot să înveţe și să experimenteze lucruri noi.

Există două tipuri de abonamente:

 1.  Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 240 RON.
 2. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 390 RON.
 • eveniment lunar = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, Zumba Kids, Yoga Family, Percuție.
  Pentru a cumpăra un abonament copilului tău sau pentru a-l face cadou cuiva drag, apasă pe butonul:
  Locaţia evenimentului: 
  Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.
  Avem doar 10 locuri disponibile, iar atelierul se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani.
  Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

————————–————————–————————–———————————————
Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.

Părinţii aleg activităţile noastre pentru că aici, copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
——————————————————————————————————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro

Galerie