Filme pentru întreaga familie Elvire Popesco


Seria filmelor pentru întreaga familie continuă. Vă așteptăm la cinema Elvire Popesco!

Sâmbătă 17 august

14.00Gheruțe, blănițe, mustăți(+3, fără dialog, 42 minute)

Un program de cinci scurtmetraje franceze de animație cu animale, fără dialog, pentru cei mai mici dintre cinefili.

Tigrul fără dungi

Vulpiţa minusculă

Cuşca

Bicicleta Elefantului

Marea Migraţie

Duminică 18 august

14.00 –Le chat du rabbin (+8, subtitrat, 1h40)

Alger, anii 1920. Rabinul Sfar trăieşte cu fiica sa Zlabya, un papagal gălăgios şi un motan pus pe şotii. Motanul devorează papagalul şi începe să vorbescă, dar spune numai minciuni. Rabinul tare ar vrea să scape de motan, dar el, îndrăgostit nebuneşte de Zlabya, ar fi în stare de orice pentru a rămâne alături de ea…

Sâmbătă 24 august

14.00 – Le tableau (+6, subtitrat, 1h16)

Trei feluri de personaje trăiesc într-un tablou abandonat de pictorul său: Isprăviţii, adică cei pictaţi complet, Jumăticii, cărora le lipsesc culorile, şi De-abiaschiţaţii, care nu sunt pictaţi deloc. Convinşi de superioritatea lor, Isprăviţii îi izgonesc pe Jumătici şi-i subjugă pe De-abiaschiţaţi. Ramo, un tânăr Isprăvit îndrăgostit de o Jumătică, se aliază cu învinşii şi părăseşte tabloul în căutarea Pictorului.

Duminică 25 august

14.00Gheruțe, blănițe, mustăți (+3, fără dialog, 42 minute)

Un program de cinci scurtmetraje franceze de animație cu animale, fără dialog, pentru cei mai mici dintre cinefili.

Sâmbătă 31 august

11:00 – Le grand méchant renard et autres contes (+6, subtitrat, 1h20)

Cine crede că viaţa la ţară e liniştită şi fără griji se înşală. Acolo se găsesc animale dintre cele mai neobişnuite: o Vulpe care se crede găină, un Iepure care se dă drept barză şi o Raţă care vrea să devină Moş Crăciun. Dacă doriţi să petreceţi o vacanţă odihnitoare, alegeţi altă destinaţie…

Dumnică 1 septembrie

11:00 – Covorul zburător (+6, dublat, 1h21)

Hodja, fiul unui croitor dintr-un sătuc din deşert, visează să cunoască lumea plină de aventuri de dincolo de munţii pe care îi vede la orizont. Soarta îi surâde când vecinul său, bătrânul El Faza, îi împrumută covorul său zburător, cu condiţia să i-o aducă pe nepoata acestuia, rămasă singură în Petto, oraşul sultanului. Împreună cu căpriţa sa, Raya, Hodja porneşte într-o călătorie plină de peripeţii în care va avea de înfruntat pericolele oraşului, aligatori, pe sultan şi gărzile lui.

Biletele se pot fi achiziționate online de pe https://eventbook.ro, de la casa de bilete Elvire Popesco, deschisă cu o oră înaintea fiecărei reprezentații, precum și din de la librăriile Kyralina și Humanitas sau de la sediul Eventbook.

Bilete online | Eventbook
le grand mechant renard et autres contes / vulpoiul mare Şi rĂu Şi alte poveŞti
eventbook.ro

O zi frumoasă!

Ioana Florescu

Galerie