Tabăra Kaleidoscopil pentru copii și părinți


Te-ai întrebat vreodată cât de frumos poți crește în relația cu copilul tău?
Când a fost ultima oară când ai petrecut mai mult de 40 de minute dedicate doar unei activități alături de el, fără tabletă sau telefon?
 
În cadrul taberei KaleidosCopil pentru copii și părinți, veți participa la activități care vă vor ajuta să vă dezvoltați percepția și modul de gândire. Veți învăța prin joc să observați și, din observatori, să deveniți participanți activi.
 
Tabăra va fi organizată în 2 perioade diferite și anume: între 13 – 16 Iulie și 27 – 30 Iulie, la Moieciu de Sus și se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani și părinților acestora.
 
Iată ce propunem noi, în continuarea gândului, pentru tine și pentru micuțul tău: tabăra KaleidosCopil, tabăra în care încurajăm, prin joc și experiențe, ca autocunoașterea, înțelegerea, sinceritatea, curiozitatea, răbdarea, dialogul să devină motoare ale vieților voastre.
 
Tabăra este compusă din ateliere practice și experiențiale, documentare educaționale și alte activități creative, iar voi vă veți putea alege la ce doriți să participați.
 
Ce învățați dacă veniți în tabără?
 
Învățați să observați totul ca întreg și ca fragment, să vă puneți întrebări, să investigați ceea ce știți deja și ceea ce nu știți. Acest lucru poate rezulta în găsirea poziției sociale prin siguranța că există înțelegerea sinelui și sinceritatea cu care sunt abordate grupurile.
 
De asemenea, învățați sisteme de valori, să vă exprime verbal și non-verbal în relație, să comunicați cu blândețe și să lucrați în echipă, să dăruiți, să împărțiți, să vă exprimați liber, fără prejudecăți, să coexistați într-un context tolerant și relaxant, să fiți curioși, să vă ascultați vocea interioară, să vă exprimați creativitatea și personalitatea, să fiți voi înșivă, să vă cunoașteți mai bine reciproc.
 
Ce este unic în tabăra noastră?
 
Fiecare facilitator va avea sub observație câte doi copii, ceea ce înseamnă mai multă atenție, implicare și interes acordat fiecărui copil în parte. Așadar, copilului nu-i va lipsi nimic, mai ales atunci când nu sunteți fizic lângă el.
 
În tabără, va exista un atelier unic adresat părinților. Acesta este Cercul Siguranței, sub forma unor dezbateri pe teme legate de educație și de societatea actuală, aflată într-o continuă schimbare.
Vom discuta despre soluții și ne vom uita la lucrurile ce pot determina anumite comportamente nesănătoase, atât ale tale, cât și ale copilului tău.
 
Care este obiectivul taberei?
 
Împuternicirea experienței individuale prin prezentarea uneltelor grupului și individului (atenție, obiectivitate, întrebări, curiozitate, scepticism, verificare, cooperare, necesitate, dialog, răbdare, micro-macro, geometrie, limbaj, mecanica corpului, mecanica minții) și adaptabilitatea la situații noi.
 
De ce să veniți în tabără?
 
Veți descoperi lucrurile care vă plac, vă veți cunoaște mai bine, veți obține mai multă încredere în voi.
Testând diverse activități, vă puteți da seama de calitățile și interesele voastre, comune sau nu.
Veți realiza că fiecare dintre noi avem anumite nevoi și limite pe care ajungem să le acceptăm, dar putem învăța să le depășim.
Veți avea parte de susținere, înțelegere, împuternicirea propriei experiențe, descoperirea darurilor interioare.
Verbalizăm darurile interioare.
Învățați să vă adaptați la diverse situații.
Învățați să vă integrați și să știți că puteți să fiți cu noi așa cum gândiți și credeți.
Veți afla despre valori sănătoase și veți avea posibilitatea de a vă găsi propriile valori.
 
Ce ne propunem în această tabără?
 
Vrem să aducem la suprafaţă, prin activități practice, SISTEMELE DE VALORI care vă fac să vă simțiți împliniți și bucuroși că trăiți și să le înlăturăm pe cele care conduc către diverse tipuri de critică, moduri de a minți și de a vă simți alienați în prezența altor oameni.
 
Cum arată programul?
 
Ateliere practice și experiențiale: Origami – Modele din hârtie, Bune Maniere – Te rog și Mulțumesc, Teatru – Emoții, Dicție, Exprimare și Improvizație și Storytelling – Ne povestim imaginația.
Documentare educaționale, în fiecare zi, după prânz, părinții vor lua parte la Seminarul Cercul Siguranței.
Alte activități creative: Treasure Hunt și Drumeție în natură.
Program de seară: Carnaval, Karaoke și Activity Night.
 
Cum vă înscrieți?
Înscrierea se face în formularul din dreapta: activitati copii

După înscriere, vă vom contacta pentru confirmarea participării în cadrul taberei, care se realizează prin achitarea unui avans de 750 de RON până la data de 25 Mai 2019.
Numărul de locuri este limitat la minimum 7 copii și părinți și maximum 14 copii și părinți.
 
Costuri?
 
1.650 de RON / copil și părinte. Costul include materialele necesare realizării activităților, cazarea pe toată durata celor 4 zile, 3 mese și gustări sănătoase pe zi, facilitatorii experiențelor de învățare.
 
Transportul?
 
Variante recomandate:
1. Veniți cu mașina proprie.
2. Veniți cu un alt copil și părinte cu mașina și împărțiți costurile de transport.
3. Veniți până la Gara din Brașov și vă luăm noi cu mașina. Locuri limitate.
Nu asigurăm transportul colectiv decât dacă ne strângem suficienți pentru a închiria un microbuz/maxi-taxi.
 
Veniți să ne cunoașteți!
 
Vă așteptăm pe Barbu Delavrancea, Nr. 15, ca să ne cunoașteți și să ne adresați întrebările pe care le aveți. Vă rugăm să ne sunați sau să ne scrieți înainte de a veni pentru a vă asigura că suntem la sediu când puteți ajunge pe la noi.
 
Întrebări și informații suplimentare?
 
Vă stăm oricând la dispoziție la 0747991112 sau contact@playouth.ro, așa că, nu ezitați să ne contactați.
 
***
PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educația copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinții lor.
Îi încurajăm să-şi dezvolte sănătos relația părinte-copil.
De asemenea, construim o comunitate sănătoasă care încurajează creşterea armonioasă şi formarea echilibrată a copiilor şi a relației lor cu părinții.
Vrem să schimbăm modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.
Noi suntem aici să te încurajăm și să ne sporim creativitatea, să creștem frumos, împreună.
Galerie