Atelier ”Teatru de Improvizaţie” pentru copii @ PlaYouth


Teatrul de Improvizaţie mai este definit și ca teatru sport. Această modalitate de exprimare artistică are ca scop principal antrenarea minţii și a corpului prin jocuri și exerciţii. Crește energia participantului, spiritul de acţiune și îmbunătăţește felul în care acţionează și reacţionează. Este o formă de cunoaștere și exprimare personală și artistică.
 
În cadrul atelierului de Teatru de Improvizaţie, copilul tău învaţă, prin joacă, să fie sincer cu el însuși și cu ceilalţi, să aibă mai mult curaj, să se exprime liber, fără judecăţi din partea celorlalţi, să fie mai prezent în relaţii și să fie mai atent la emoţiile sale.
 
Te așteptăm Duminică, pe 19 Mai între 15:00 și 16:30, la atelierul nostru de Teatru de Improvizaţie.
 
Principalele beneficii pentru copil:
– se autocunoaște prin jocuri;
– va avea încredere în el, dar mai ales în ceilalţi;
– va începe să construiască relaţii bazate pe sinceritate împreună cu ceilalţi;
– se va exprima liber prin mișcări fizice;
– se va exprima mai clar prin exerciţii de dicţie și de respiraţie.

Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor.
Înscrie-te la Atelier, apăsând pe buton!
Sau profită de abonamentul în Clubul PlaYouth cu preţuri avantajoase!
Clubul PlaYouth a fost creat pentru a oferi părinților posibilitatea de a achiziționa pentru copiii lor mai multe activități cu mai puțini bani și pentru a le crea copiilor contexte de participare la activităţile noastre, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, într-un mediu în care aceștia pot să înveţe și să experimenteze lucruri noi.

Există două tipuri de abonamente:

  1.  Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 240 RON.
  2. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 390 RON.
  • eveniment lunar = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, Zumba Kids, Yoga Family, Percuție.
    Pentru a cumpăra un abonament copilului tău sau pentru a-l face cadou cuiva drag, apasă pe butonul:Există două tipuri de abonamente:
    1.  Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 240 RON.
  1. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 390 RON.

* eveniment = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, alte evenimente tematice.

Locaţia evenimentului: 
Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5

Avem doar 10 locuri disponibile, iar atelierul se adresează copiilor cu vârste între 7 și 12 ani.
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

————————–————————–————————–———————————————
Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.

Părinţii aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
—————————————————————————————————————————————–
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro

Galerie