Atelier de Educaţie Financiară pentru copii @ PlaYouth


Educaţia Financiară este mai mult decât studiul unor noţiuni teoretice de economie, este o serie de concepte și idei care îi vor ajuta pe copii să înveţe relaţia dintre efort și recompensă, să pună pasiune și determinare în ceea ce fac, să fie responsabili și încrezători în forţele proprii.
Cu ajutorul unor exerciţii distractive și jocuri, copiii vor descoperi noţiuni financiare de bază și vor vedea cum și de ce împărţim cheltuielile în nevoi și dorinţe. Apoi vom discuta împreună de ce este necesar să planificăm cheltuielile și să economisim o parte din banii pe care îi avem.
 
Atelierul de Educaţie Financiară de Sâmbătă, 11 Mai, ora 11:00 – 12:30 , oferă copilului tău ocazia de a:
 
– învăţa cum să își stabilească un obiectiv și să își construiască un set de pași pentru a-l îndeplini;
– înţelege și explice diferenţa dintre o nevoie și o dorinţă;
– căuta soluţii pentru diferite situaţii din viaţa reală;
– lucra în echipă.
 
Beneficiile atelierului pentru copil:
 
– învaţă să aleagă lucruri și experienţe care i se potrivesc și îi aduc bucurie;
– înţelege de ce este bine să fim responsabili;
– devine mai conștient de puterea pe care o are și mai sigur pe el.

Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor.
Înscrie-te la Atelier, apăsând pe buton!
Sau profită de abonamentul în Clubul PlaYouth cu preţuri avantajoase!
Clubul PlaYouth a fost creat pentru a oferi părinților posibilitatea de a achiziționa pentru copiii lor mai multe activități cu mai puțini bani și pentru a le crea copiilor contexte de participare la activităţile noastre, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, într-un mediu în care aceștia pot să înveţe și să experimenteze lucruri noi.

Există două tipuri de abonamente:

  1.  Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 240 RON.
  2. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 390 RON.
  • eveniment lunar = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, Zumba Kids, Yoga Family, Percuție.
    Pentru a cumpăra un abonament copilului tău sau pentru a-l face cadou cuiva drag, apasă pe butonul:Există două tipuri de abonamente:
    1.  Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 240 RON.
  1. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 390 RON.

* eveniment = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, alte evenimente tematice.

Locaţia evenimentului: 
Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5

Avem doar 10 locuri disponibile, iar atelierul se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani.
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

————————–————————–————————–———————————————
Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.

Părinţii aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
—————————————————————————————————————————————–
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro

Galerie