PAM PAM: Jocuri și Spectacol: „La școală este ca-n povești!”


 PAM PAM – Trupa de teatru muzical pentru copii vă invită Duminică, 14 Aprilie orele 10.30-12.30, la Școala Gimnazială de Arte Nr. 5, la un eveniment dedicat activităților în familie: HAPPY FAMILY& KIDS play, fun, learn!

Programul evenimentului:

-10.30-11.30 – Jocuri și concursuri, workshop tematic – igiena orală la copii și socializare pentru părinți

-11.30-12.30 – Spectacol de teatru PAM PAM “La școală este ca-n povești”

Biletele se pot achiziționa online pe http://www.iabilet.ro.
Poți rezerva locuri aici: https://goo.gl/oH23NV 

Două ore de activități recreative, distractive și educative pentru copii, în care împletim jocul cu partea artistică – teatrul muzical educativ. O dimineață petrecută în familie, în care cei mici învață despre bucuria de a-și face noi prieteni, iar părinții se relaxează într-o atmosferă placută.

Pia, Vio și Kito vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cele trei personaje ii vor demonstra ca a invata este usor si frumos, daca o faci prin joc si poveste, totul devine plăcut şi palpitant. Alături de micii spectatori, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop, cei trei prieteni îl vor învăța pe Împărat literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Pretul biletelor este:

  • Categoria I: 25 Ron/pers
  • Categoria II: 35 Ron/pers

Mai multe informații despre spectacole și trupa PAM PAM, găsiți pe site: http://www.pam-pam.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Parteneri: Aquatique, Asevi, Pons.ro, RoStar, Christian Tour, Sano Vita, Salina by ABC, Acvatic Bebe Club, Learn With Music, Hub4Kids

Parteneri media: radardemedia.ro, Qbebe, eva.ro, OK!Magazine Romania, Click pentru femei, Revista Copii și Părinți, acasa.ro, kidsout.ro, Aminatomescu.ro, Pisica pe sârmă, Familie împlinită, Meseria de părinte.

2019_La-scoala-este-ca-n-povesti-A4

Galerie