Atelier de Inteligență Emoțională pentru copii


Copilul tău recunoaște emoțiile pe care le simte? Este conștient de ele? Știe că poate și încearca să le gestioneze, fără să fie acaparat de ele? Se auto-motivează pentru a începe o activitate și a o duce la bun sfârșit? Intuiește emoțiile celor din jur și răspunde adecvat?

Răspunsuri afirmative la întrebările de mai sus reprezintă fundamentul inteligenței emoționale. Inteligența emotională este esențială pentru o viață fericită și împlinită și vom discuta despre toate acestea la atelierul de Duminică, 10 Martie, de la ora ora 15:00 la ora 16:30.

Ce învaţă concret copilul în cadrul atelierului?
– să înțeleagă ce înseamnă emoțiile;
– să deprindă abilitățile necesare pentru a recunoaște și numi emoțiile principale (fericit, trist, furios, supărat);
– să identifice contextele în care simte aceste emoții și care sunt manifestările fizice;
– să învețe reguli pentru cunoașterea și gestionarea propriilor emoții;
– să învețe să mențină starea de bine – emoțiile pozitive – și în contexte dificile (să deprindă abilitățile unor indivizi rezilienți).

Trainer: Roxana Milom: ”Am absolvit Facultatea de Litere la Universitatea București și, apoi, Masterul de Comunicare Interculturală, la Catedra UNESCO, Univ. Bucuresti. Unul dintre cursurile urmate pentru dezvoltarea personală este cel de formator (trainer).

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am invățat studiind literatura de peste secole și culturile lumii este că povestile pe care ni le spunem sunt realitatea noastră. Devenim ceea ce ne povestim noi înșine.

În urmă cu 2 ani, am dus pasiunea mea la un nivel nou, înființând ONG-ul Copilăriada, al carui focus este educașia socială și emoțională prin metode non-formale. Workshop-urile de inteligență emotională au ca scop sa ofere copiilor abilitățile si uneltele necesare pentru a-și crea o viață fericită și împlinită.”

Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor. Înscrie-te la Atelier aici: https://goo.gl/DRgQ41

Sau profită de abonamentul în Clubul PlaYouth cu preţuri avantajoase!

Clubul PlaYouth a fost creat pentru a oferi copiilor oportunitatea de a participa la activităţile noastre, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, într-un mediu în care aceștia pot să înveţe și să experimenteze lucruri noi.

Pentru a cumpăra un abonament copilului tău sau pentru a-l face cadou, înscrie-te aici: https://goo.gl/bo3YLf

Există două tipuri de abonamente:
1. Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 240 RON.
2. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 390 RON.
* eveniment = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, alte evenimente tematice.

Locaţia evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.
Avem doar 10 locuri disponibile, iar atelierul se adresează copiilor cu vârste între 10 și 15 ani.
Nu ezita să ne contactezi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

Galerie