Spectacol de teatru ”Visul Unei Nopţi de Iarnă” @ PlaYouth


Vector illustration of a winter landscape. 
Ce facem în weekend, mami?
– Mergem la teatru!
Alături de PlaYouth, trupa de teatru pentru copii Umbros aduce spiritul Crăciunului și al prieteniei.
Haideţi să sărbătorim împreună bucuria de a fi copil!
 
„Așadar, în lumea viselor se poate întâmpla orice!”
Personajele preferate ale copiilor, Muppet și Marioneta, ajung în lumea viselor unde se distrează, învaţă și descoperă ce înseamnă altruismul, salvează Crăciunul și câștigă o prietenie pe viaţă. Cei doi întâlnesc pitici și alte creaturi magice și învaţă că oamenii nu trebuie judecaţi după înfăţișare sau ceea ce spun, ci după fapte și cât sunt de dispuși să ajute la nevoie.
Povestea este adusă în formă teatrală cu ajutorul umbrelor de marionete și siluete, actori și păpuși, multă joacă și veselie. Spectacolul este unul interactiv, fără a insista prea mult în această zonă, pentru a nu perturba atenţia de la poveste.
La finalul spectacolului, pe copii îi mai așteaptă o surpriză: 10 minute în care vor avea ocazia să intre în bucătăria noastră, să încerce marionetele și să pună câte întrebări vor.
 
Te așteptăm Duminică, 9 Decembrie, între 19:00 și 20:00, la Spectacol de teatru ”Visul Unei Nopţi de Iarnă.”
Participarea se face pe bază de confirmare după ce îţi înscrii copilul la eveniment.
 
Spectacolul se adresează copiilor între 4 și 8 anișori.

Locaţia evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.
Avem doar 20 locuri disponibile, iar costul spectacolului este de doar 50 de lei.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

Părinţii aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
—————————————————————————————————————————————–
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro

Galerie