ATELIER DE CREATE SI DECOUPAGE „TABLOUL MEU”


cats1

Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la atelierul nostru de sambata 24 noiembrie. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție!

Vom exersa împreună cu şerveţele, lacuri şi acrilice şi vom învăţa o tehnică nouă care ne va deschide o lume plină de oportunităţi. Copiii participanti au ocazia sa invete tainele acestei tehnici, avand la dispozitie toate produsele necesare.

Pentru ca ne apropiem de sarbatorile Craciunului, vom decora un tablou din ipsos cu globuri, oameni de zapada sau Mos Craciun!

Copiii trebuie doar sa fie curiosi, sa aiba inspiratie si chef de lucru, iar la sfarsitul atelierului vor pleca cu un tablou, care le va decora camera ori il pot face cadou celor dragi.

Asa cum v-am obisnuit dragi parinti, va asigurăm o atmosferă caldă – o carte bună, un ceai sau o cafea aromată!

Categorie de varstă   5-10 ani
Dată                             24.11.2018
Ora                               10.30 -11.30
Număr participanți   8 – 12 copii
Locație                         Clubul Copiilor Isteți
Str. Virgil Plesoianu nr 14A, Bucuresti-sector 1
Trainer                        Simona Egu
Preț atelier                 45 lei/ copil

Daca v-am facut curiosi, va asteptam cu drag sa ne contactati pentru a va confirma prezenta la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro

 

Galerie