Ateliere de creație la Bounty Fair #39 Ediție aniversară 4 ani


Bounty Fair #39 – Ediție aniversară 4 ani

A3_Bounty_fair_afis_copii_noiembrie_2018_parteneri

La aniversarea celor 4 ani, Bounty Fair își invită toți prietenii vechi și dragi, 50 de branduri și designeri români renumiți, 13 dintre cei mai talentați și creativi traineri ale atelierelor pentru juniori, dar și cei mai dragi vizitatori, fie ei dintre cei fideli sau noi exploratori. Bineînțeles că nu lipsesc deliciile gourmet și cosmeticele mult îndrăgite.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute 13 ateliere educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.

(Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere).

Cei mici vor avea ocazia să picteze pe sticlă, lemn sau ceramică și să realizeze figurine din origami sau să descopere tehnica quilling și fimo. De asemenea pot alege dintre ateliere Pictură puzzle-luri 3D, Brelocuri fistichii, Îngeri pictați pe lemn, Window color, Creații cu mărgeluțe și Tehnica șervețelului în culori de toamnă.

*Prețul atelierelor variază între 5 și 25 lei.

Bounty Fair_ateliere_noiembrie

În esență, evenimentul se adresează iubitorilor de design, căutătorilor de educație creativă şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune!

 

Bounty Fair #39

Data: 17-18 noiembrie 2018

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46.

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook, iar despre ateliere, pe site.

Galerie