CURSURI AIKIDO


AIKIDO

Ti-ai dori ca cel mic sa faca mai multa miscare sau poate sa devina mai disciplinat, mai atent la cei din jur sau sa isi dezvolte coordonarea motrica si capacitatea de concentrare a atentiei? Toate aceste beneficii pot fi obtinute prin practica unei arte martiale. Aikido este o arta martiala care pune accentul pe autoaparare, nu pe atacul altei persoane si care presupune o inalta coordonare a miscarii fizice cu exercitiul mental de concentrare a atentiei.

Aikido cuprinde un domeniu larg de stiluri de antrenament si permite cursantilor sa se antreneze in functie de gradul individual de pregatire.

In aikido, ca in toate artele martiale japoneze, exista aspecte atat fizice, cat si mentale ale antrenamentului. Datorita faptului ca o parte substantiala a pregatirii in orice stil de Aikido consta in proiectari, primul lucru pe care toti elevii trebuie sa-l cunoasca este cum sa cada si sa se rostogoleasca in siguranta.

Beneficiile pe care practica Aikido le are asupra cursantilor variaza in functie de personalitatea si stilul de viata al fiecarei persoane:
• stimularea atat a corpului cat mai ales a mintii cu situatii complexe,
• efortul fizic este in stransa legatura cu exercitiile de respiratie,
• studiul intelectual este corelat cu pasiunea pentru cunoasterea unei filosofii orientale, creata de un japonez cu o bogata cultura occidentala,
• integrarea intr-un mediu in care oamenii impartasesc si se dedica aceleiasi pasiuni,
• invatarea unei lectii de viata foarte importanta care se insuseste odata cu bazele aikido: fiecare cadere are ca rezultat final ridicarea inapoi in picioare.

Fie ca ne dorim astfel de beneficii pentru noi, sau dorim sa le cultivam copiilor nostri, studiul Aikido este unul complex, care cere implicarea unei persoane in intregime, ca intreg, mental si fizic.

Categorie de vârstă : 5-10 ani.
Structură : 4 ședințe
Număr participanți : Minim 8 copii
Zile : Marti si miercuri începând cu ora 17.00
Locație : Str. Virgil Plesoianu nr 14A, Bucuresti-sector 1
Preț abonament 4 sedinte 100 lei
Preț ședință : 30 lei
Sensei Gabriel Marcoianu

Gabriel Marcoianu – Instructor al Federatiei Romane de Aikido Modern- Centura Neagra 3 Dan Aikido; 3 Dan Kung Fu Wing Tsun. Instructor sportiv profesionist cf. ANC – Nivel 3 de instruire.

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro .
Vă asteptăm cu drag!

Galerie