Atelier de îndemânare și mestesugarit “OPINCUTELE MELE”!


FOTO2

Clubul Copiilor Isteti vă invită la un atelier deosebit, prin care vom încerca să transmitem mai departe dragostea pentru un meșteșug tradițional românesc, opincăritul.

În cadrul atelierului se va face o demonstrație folosindu-se ciocanul, preducelul, le arătam copiilor modele de opinci din diferite zone ale țării cum ar fi Maramureș, Moldova, Oltenia.
Vom discuta despre cele mai vechi încălțări din lume, le arătam pielea, le povestim cu ce se încălțau străbunicii, după care fiecare copil participan va primi materiale, din care își va crea propriile opincuțe suvenir.

Copiii trebuie doar sa fie curiosi, sa aiba inspiratie si chef de lucru, iar la sfarsitul atelierului vor pleca cu o perech de opincute din piele, numai bune de agatat in cui.

Pentru că orice copil devine mai încrezător în el atunci când își demonstrează lui și altora câte lucruri minunate poate realiză cu mânuțele lui!

Asa cum v-am obisnuit dragi parinti, va asigurăm o atmosferă caldă – o carte bună, un ceai cu aroma de scortisoara sau o cafea aromată!

STRUCTURA
Categorie de varstă 4-10 ani
Dată 10.11.2018
Ora 10.00 -11.30
Număr participanți 8 – 12 copii
Locație Clubul Copiilor Isteți
Str. Virgil Plesoianu nr 14A, Bucuresti-sector 1
Trainer Loredana Danciu
Preț atelier 59 lei/ copil

Daca v-am facut curiosi, va asteptam cu drag sa ne contactati pentru a va confirma prezenta la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro

Galerie