Joaca de-a muzica – atelier de iniţiere în muzică pentru 3-5 ani, joi, 1 noiembrie 2018, ora 18:15


Joi, 1 noiembrie, ora 18:15, vă provocăm la o nouă Joacă de-a muzica, pentru copii de 3-5 ani! La Mozartinno avem întotdeauna rețeta potrivită pentru a prepara o delicioasă gustare muzicală. De această dată, ingredientele secrete vor fi chiar instrumentele muzicale.

Vă așteptăm la un atelier dinamic, în care vom cânta, vom dansa, ne vom juca, vom asculta înregistrări cu diverse instrumente muzicale și vom povesti despre ele. Fiecare echipă copil-părinte va avea ocazia să își dovedească expresivitatea ritmico-melodică prin intermediul instrumentelor de percuție și a instrumentelor muzicale neconvenționale. Totul, la Joaca de-a muzica!

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se va face în ordinea confirmării participării pe adresa de e-mail ateliermozartinno. Vă rugăm să menționați numele și vârsta copilașului.

Atelierul durează 50 de minute şi se va desfăşura la noul sediu Mozartinno – Atelier de muzica şi creativitate, str. Doctor Iacob Felix nr.72A, sect. 1.

Costul este de 50 lei/ copil. Participarea părinţilor este gratuită. Dacă este posibil, recomandăm ca fiecare copil să fie însoțit de un singur adult.

Galerie