Bounty Fair #37 – shopping creativ de toamnă


A3_Bounty_fair_afis_copii_septembrie_2018_parteneri

Bounty Fair revine cu forțe pline de energie în aceeași grădină atinsă de primele semne ale toamnei prospere și magic de colorate.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să descoperiți minunata și magica lume Bounty Fair, printre ateliere de creație, spectacole interactive, hamace și atmosferă de septembrie capricios.

Bounty Fair #37 a pregătit un eveniment dedicat shoppingului creativ, alături de aproximativ 70 dintre cei mai talentați designeri și artizani romȃni, dar și un mediu de dezvoltare creativă pentru cei mici și cei mai mari.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute în grădină 15 ateliere educative cu tematici varia

te, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative. (Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere).

Cei mici vor avea ocazia să picteze pe tricouri, apă, lemn sau ceramică și să realizeze figurine din origami sau să descopere tehnica quilling. De asemenea, pot alege dintre ateliere Mozaic de culoare, Descoperă lumea într-un balon!, Arta reciclării, Pictură puzzle-luri 3D, Fimo, Ață și culoare și String art .

*Prețul atelierelor variază între 5 și 25 lei.

Sâmbătă vă așteaptă Juxi Magic cu spectacolul interactiv pentru copii – Rita, prietena mea (11:00).

În esență, evenimentul se adresează iubitorilor de design, căutătorilor de educație creativă şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune!

Bounty Fair_ateliere_septembrie

Bounty Fair #37

Data: 22 – 23 septembrie 2018

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46.

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook. Iar despre ateliere pe site-ul nostru.

Galerie