Da’DeCe un nou început


Da'DeCe: cultivăm curiozitatea celor mici

Da’DeCe un nou început

Labirintul limbilor – tema nouă din proiectul Da’DeCe are literatura muzeu?
– programe pentru familii cu copii de 6-12 ani și pentru școli cu clasele 0-VI

Labirintul limbilor în MNLR

Programe pentru familii și pentru școli

Prima zi de școală vine de obicei cu multe emoții și cu multe lucruri de făcut. E un nou început, cu multe sensuri, așteptări și dorințe, și o promisiune pentru creștere, învățare și explorare, împreună cu clasa, dar și în familie.
De prima zi de școală ne primenim și noi și vă anunțăm cu bucurie că la Muzeul Național al Literaturii Române proiectul Da’DeCe are literatura muzeu? are o temă nouă: „Labirintul limbilor”!

Din septembrie și până la sfârșitul anului (calendaristic) vom explora muzeul în feluri noi, pornind chiar de la limbă și elementul ei cel mai simplu, cuvântul. Am pregătit jocuri inedite și tehnici de lucru care pun la treabă și mintea, și mâinile, și care îi vor ajuta pe copii să învețe, să înțeleagă și să se întrebe despre cum funcționează limbile și cum sunt folosite și traduse cuvintele, în contextul bogat în posibilități al expunerii permanente a muzeului.

Pentru familiile cu copii de la 6 la 12 ani, programele vor avea loc luna aceasta în weekend-urile 22-23 și 29-30 septembrie (cu înscrieri începând cu zilele de luni din săptămânile respective).

Pentru clasele 0-VI, programele pot avea loc săptămânal, în zilele de marți, miercuri, joi și vineri (cu înscrieri deschise chiar de astăzi, la adresa programari).

Să avem împreună un an școlar nou frumos și fructuos, și vă așteptăm cu drag la programele noastre!

Mai multe informații despre „Labirintul limbilor” puteți găsi aici. Sus

color-forwardtofriend-48.png <a href="mailto:office
color-link-48.png Vizitați pagina Asociației Da’DeCe

open.php?u=72d93365cf68238158e623ad1&id=22d8485c09&e=53e140d0bd

Galerie