Back to School


Cover-Back-to-school-site

Dragi părinți și copii,

O relație frumoasă, de lungă durată, se construiește pe încredere. Noi credem foarte mult în acest lucru, așa că, vă invităm să ne cunoașteți, să vedeți cine sunt trainerii noștri, ce activități facem și unde, care au fost rezultatele pe care le-am avut până acum și, mai ales, ce puteți învăța, tu și copilul tău la noi.

Așadar, vă invităm cu mare drag la deschiderea celui de-al treilea an de cursuri marca PlaYouth.
Vă așteptăm la maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth Sâmbătă, 22 Septembrie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN.

Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – curte comună cu Facultatea de Inginerie a Instalațiilor.

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de experimenta activitățile noastre timp de o zi. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să vă stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Agenda pe care v-am pregătit-o:
11:00 – 11:30 – Sosire & Bun-Venit
11:30 – 12:15 – Origami, Chimie Distractiva, Grafică și Desen, Animație stop-motion, Dezvoltare Personală a Atenției și a Percepției, Yoga Family
12:30 – 13:15 – Origami, Teatru de Improvizație, Tehnici de Pictură, Quilling, Responsabilitate Socială, Astronomie
13:30 – 14:15 – Origami, Chimie in Bucatarie, Grafică și Desen, Storytelling, Dezvoltare Personală a Atenției și a Percepției, Călătorim în jurul lumii
14:30 – 15:15 – Origami, Teatru de Improvizație, Tehnici de Pictură, Te rog și Mulțumesc, Quilling, Coaching pentru părinți
15:30 – 16:15 – Origami. Chimie Distractiva, Grafică și Desen, Animație stop-motion, Dezvoltare Personală a Atenției și a Percepției, Yoga Family
16:30 – 17:00 – Ce urmează & Încheiere

După fiecare serie de demo-uri, veți avea la dispoziție 15 min. să vorbiți mai multe detalii despre activitate cu trainer-ul.

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi partenerii de la Cheeruppentru amintiri memorabile, prietenii de la Slick Drum, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toți participanții cu Creative Board Gamingși cărțile Usborne, cele mai iubite cărți în limba engleză, aduse special pentru voi de Biblioteca Pisicutei Mov.

Ce spui? Ne vedem Sâmbătă, 22 Septembrie, de la ora 11:00 la Back to School? Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular https://bit.ly/2x3k1wV și să fii prezent la EFdeN, împreună cu piticul (piticii) tăi și să fii curios să ne cunoaștem!

Promitem timp de calitate, relaxare și bună-dispoziție! Puteți veni însoțiți și de prieteni, dacă doriți. 🙂

Donație recomandată: 10 RON de persoană. Donațiile strânse vor ajuta la susținerea activităților educaționale în centrele de plasament pentru copii.

Dacă ai nevoie de mai multe informații, ne poți suna la 0755655566.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Dacă simți să recomanzi acest eveniment și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro

Galerie