Școala de vară NoGravity, 16-20 iulie 2018


În timpul vacanței mari NoGravity vă invită să participați la Școala Premium de Vară 3 organizată de NoGravity Explorer în perioada 16 – 20 iulie 2018!

În numai 5 zile vom descoperi artele marțiale, vom exersa tehnicile elementare de cățărat, ne vom iniția și perfecționa în înot și vom avea o introducere detaliată în artă plastică și paleontologie. Nu în ultimul rând, vom descoperi pericolele din mediul digital și care este comportamentul adecvat pentru a le evita.

VÂRSTA AGREATĂ a participanților este 6-12 ani.
TARIFUL DE PARTICIPARE este 850 lei / copil (servicii de catering incluse) și se achită integral în avans online, cu cardul, la adresa: http://explorer.nogravity.ro/produs/scoala-de-vara-nogravity-3-16-20-iulie-2018/

NUMĂRUL MINIM DE PARTICIPANȚI este de 6, iar cel MAXIM este de 15 copii. Programul NU este recomandat copiilor mai mici de 6 ani sau celor cu nevoi speciale de învățare. TERMENUL LIMITĂ DE ÎNSCRIERE este JOI, 12 IULIE 2018.

ATENȚIE! La participarea la a doua școală de vară din același sezon (2018), fiecare participant beneficiază de o reducere de 100 lei. La participarea la a treia școala de vară din același sezon (2018) reducerea oferită este de 150 lei!

De luni până vineri, programul zilnic al școlii de vară NoGravity arată în felul următor:
• 08:30 și 09:00 cei mici sunt așteptați la NoGravity Club;
• 09:00 – 09:15 recapitularea zilei precedente și prezentarea programului detaliat pe ziua în curs;
• 09:20 – 10:20 prin joacă, însușirea principiilor de luptă și auto-apărare, în sala de arte marțiale TAS Martial Arts and Fitness, situată vis-a-vis de NoGravity Club;
• 10:30 – 11:00 pauză;
• 11:00 – 12:00 funcție de nivelul fiecăruia, curs intensiv de inițiere și perfecționare în înot la Aqua Life, cel mai nou bazin de înot din Berceni situat vis-a-vis de NoGravity Club;
• 12:15 – 12:45 servirea prânzului (serviciul de catering este inclus în prețul pachetului);
• 12:45 – 14:00 pauză;
• 14:00 – 15:00 curs de paleontologie;
• 15:00 – 15:30 pauză;
• 15:30– 16:30 curs de artă plastică;
• 16:30 – 17:00 servirea unei gustări (serviciul de catering este inclus în prețul pachetului);
• 17:00 – 18:00 program liber în sala de aventură și escaladă NoGravity;
• 17:00 – 18:00 preluarea celor mici de părinți.

ATENȚIE! Pentru a rupe rutina și a oferi timp de refacere fizic participanților la școala de vară premium NoGravity, în prima parte a zilei de MIERCURI, 18 IULIE, vom pleca într-o mini excursie la Muzeul Național de Geologie pentru a învăța despre rocile în care se formează fosilele și nu numai.

Întorși în jurul orei 13:00 la bază, vom servi o pizza delicioasă, după care vom participa la ATELIERUL DE SECURITATE DIGITALĂ. În cadrul acestuia vom învăța despre pericolele din mediul digital și care este comportamentul adecvat în aceste situații.

Programul CURSULUI INTENSIV DE PALEONTOLOGIE este următorul:
• LUNI: Cum se formează o fosilă? Hai să descoperim cum poate ajunge un organism viu o fosilă și care sunt metodele de fosilizare. Tot aici, aflăm care sunt cele mai vechi fosile și identificăm „fosile vii”.

• MARȚI: Istoria timpului geologic. Aflăm împreună cum s-a format Pământul, când au apărut primele forme de viață și cum au evoluat acestea de-a lungul timpului geologic. De asemenea, aflăm cum s-au deplasat plăcile continentale în trecutul geologic și identificăm tipurile principale de roci.

• MIERCURI: Vizită la Muzeul de Național de Geologie.

• JOI: Dinozaurii – de la reptile la păsări. Vom învăța despre primii dinozauri și diversificarea lor, modul de viață al acestora, cum au dispărut și cine le-a luat locul. De asemenea, facem cunoștință și cu dinozaurii din România și aflăm care sunt cele mai înfiorătoare creaturi ale acelei perioade geologice.

• VINERI: Mamuții și epoca de gheață. Vom afla când și unde au apărut primele rude ale elefanților de azi, cum au trăit și de ce au dispărut. De asemenea, aflăm care sunt animalele care au trăit în același timp cu mamuții în Epoca de Gheață și învățăm să recunoaștem animalele în funcție de caracteristicile dinților.

CURSUL DE INTRODUCERE ÎN ARTĂ PLASTICĂ va fi susținut de Angela Bontaș, artist vizual reprezentativ pentru arta contemporană românească, și cuprinde familiarizarea cu documentarea și compoziția unei teme date, precum și deprinderea tehnicilor elementare de pictură (tempera, guașe, acuarelă și pastel). Angela Bontaș este de asemenea artistul plastic care a dat culoare NoGravity Club.

Mai multe informații  la contact@nogravity.ro sau la 0720328888.

Galerie