SCOALA DE VARA IN LIMBA ENGLEZA PENTRU COPII 2018 – TRAINERI INTERNATIONALI


Experimente foto

CLUBUL CREATIV  a  gandit un program special  creat pentru vacanța de vară bilingv romana/engleza ( traineri internationali) astfel încât să ne asigurăm că participanții (copii cu varsta intre 5-12 ani ) învață lucruri noi și se distrează pe tot parcursul acestui program.

Conceptul școlii de vară este unul dinamic, echilibrat, diferențiat, personalizat și reprezintă un mix a 3 elemente de bază: Sport, Artă și Aventura.

 • LIMBA ENGLEZA in fiecare zi -toate activitatile vor fi atat in limba engleza cat si in limba romana-in cadrul Clubului pe perioada verii pentru desfasurarea activitatilor avand doi traineri din strainatate – vorbitori native de limba engleza .  Învățarea unei limbi străine de la o vârstă fragedă este foarte importantă, dar și mai ușoară. La o vârstă mai mică, copilul este receptiv oricărui tip de informație pe care o asimilează cu o mare ușurință, mai ales dacă aceasta îi este prezentată într-un mod interactiv asa cum procedam la Clubul Creativ.
 • DEZVOLTARE PERSONALA ( in fiecare LUNI) – Atelierul de Dezvoltare Personala reprezintă un loc in care copilul se poate manifesta in mod natural, autentic, unde se poate auto-descoperi si învăța cum sa fie într-o relație, beneficiind de suportul, înțelegerea si căldura celorlalți membrii ai grupului. Fiind un spațiu care oferă siguranță si libertate, copiii pot experimenta in alta maniera situațiile dificile si problemele cu care se confrunta in viața de zi cu zi.
 • PICTURA ( in fiecare LUNI dupamiaza) – Prin desen copilul se simte important, descoperind o alta varianta de exprimare a ceea ce simte, a ceea ce gandeste si cum percepe lumea inconjuratoare, in cadrul atelierului copiii isi pot exprima liber sentimentele, de asemenea dorim crearea de deprinderi de lucru, capacitati de exprimare, constientizarea corespondentelor  intre elementele de limbaj plastic si natura, stimularea expresivitatii  si creativitatii si nu in ultimul rand, dezvoltarea armonioasa  si multilaterala a  personalitatea copiilor.
 • JOCURILE COPILARIEI ( in fiecare MARTI dimineata) – Tuturor copiilor le place sa se joace ,  sara, sa se catere si sa faca tumbe. Pe langa dezvoltarea fizica, isi vor imbunati increderea in fortele proprii. Vor invata sa isi controleze muschii importanti ai mainilor si picioarelor, vor fi mai puternici si isi vor imbunatati flexibilitatea intregului corp.
 • ATELIERE DE RECICLARE CREATIVA ( in fiecare MIERCURI) – Proiectul porneste de la deviza “un pas mic pentru noi dar speram mare in viitor ” catre idealul nostru de a avea un mediu mai curat pentru tine, pentru noi si pentru toti copiii, amintindu-ne, in primul rand, motivele pentru care l-am dezvoltat si anume:
  – respectul pe care il datoram mediului natural in care traim, muncim, iubim
  – existenta deseurilor neselectate intr-un numar tot mai mare datorita cresterii numarului de locuitori;
  – importanta educarii populatiei in vederea colectarii selective si a reciclarii creative a obiectelor considerate nefolositoare;
  – cresterea responsabilitatii sociale a copiilor
 • TEATRU ( in fiecare MIERCURI) – Copiii fiind motivați de o paleta larga de activitati să se implice în diferite proiecte în funcție de programul  săptămânal. Activitățile cu care individualizăm orarul unui copil și ieșirile în afara școlii hrănesc curiozitatea și nevoia de a cunoaște și de a experimenta .
 • EXPERIMENTE HAIOASE ( in fiecare JOI) Copiii fac experimente folosind gheața carbonică, apă, coloranți sau parfumuri. Scopul este de a le dezvolta imaginația și a le oferi primele noțiuni de chimie.
 • TREASURE HUNT SI EXPLORAREA MEDIULUI ( in fiecare JOI) – Observarea sistematica a naturii de catre copii, sub indrumarea profesorilor contribuie la imbogatirea cunostintelor,la intelegerea adecvata a fenomenelor naturii, la dezvoltarea spiritului de observatie, a gandirii si limbajului. Observand natura, copiii pot, de asemenea , sub indrumarea adultului sa sesizeze frumusetile ei si sa o indrageasca, in felul acesta le putem educa simtul estetic, sentimentul de admiratie, de dragoste si mandrie pentru bogatiile naturii tarii noastre
 • ARTA LUCRULUI MANUAL ( in fiecare VINERI ) – reprezinta o ocazie minunata de a petrece timpul in mod placut si de a ajuta copilul sa isi dezvolte indemanarea si simtul creativ.
 • DANS (in fiecare VINERI dupamiaza) – In fiecare saptamana copiii vor participa la Atelierul de Dans, unde vor invata pasii de baza pentru diferite stiluri de dans, printre beneficiile dansului asupra dezvoltarii copiilor se numara dezvoltarea unei serii intregi de abilitati, obtinerea unei tinute corecte si elegante, deprinderea disciplinei. In plus, este o modalitate foarte practica si eficienta de petrecere a timpului liber. Asadar, chiar daca micutii vostri nu vor face performanta, dansul le va fi de mare ajutor in dezvoltarea fizica, emotionala si sociala.De asemenea la finalul fiecarei saptamani copiii vor participa la o petrecere unde vor dansa, se vor juca o multime de jocuri de petrecere si unde se vor putea distra cum stiu ei mai bine.

 

Programul complet, pentru fiecare saptamana, il gasiti pe pagina noastra de facebook :  https://www.facebook.com/pages/Clubul-Creativ/116206418721297

Pentru inscrieri asteptam sa ne contactati la nr de telefon : 0733.452.900 sau pe e-mail : office@clubulcreativ.ro

Adresa : Str. Ion Movila Nr. 8, Sector 2 Bucuresti (zona Dacia- Piata Spaniei)

Taxa : 350 lei/saptamana/copil sau 1200 lei/4 saptamani/copil

 

Galerie