Noapte la cort la NoGravity Club, joi, 31 mai 2018


Pentru că cei mici se pregătesc pentru taberele de vară, îi invităm să își facă încălzirea printr-o petrecerea la cort în sala de aventură NoGravity Club în perioada minivacanței de Ziua Copilului.

În seara de joi spre vineri, 31 mai -1 iunie, de la ora 20:30, ne adunăm în sala NoGravity pentru escaladă și aventură nocturnă, petrecere cu pizza și proiecție de film.

Alături de instructorii NoGravity vom învăța să montăm corturile și plini de adrenalină ne vom ne vom echipa și vom fi gata de cea mai mare aventură întâlnită până acum – parcurgerea traseelor de aventură și de cățărare, precum și a tirolianei pe întuneric, exclusiv la lumina lanternelor. Vom lua o scurtă pauză de pizza, după care vom prelungi petrecerea cu vizionarea unui film pentru copii.

A doua zi trezirea este la ora 08:00. După un mic dejun alcătuit din sandwich-urile aduse de acasă și strângerea taberei de corturi, vom fi gata să revenim acasă la ora 09:00.

TARIFUL DE PARTICIPARE este de 220 lei / copil. Acest tarif include atelierul de montat corturi, cazarea la cort, 1,5 ore de aventură, escaladă și tiroliană, supravegherea copiilor peste noapte, pizza și apă plată pe săturate.

VÂRSTA RECOMANDATĂ a participanților este 5-10 ani. NUMĂRUL MAXIM DE PARTICIPANȚI este de 15.

DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE este marți, 29 mai 2018. Taxa de participare de plătește ONLINE, INTEGRAL ÎN AVANS, la adresa: http://explorer.nogravity.ro/…/seara-la-cort-sala-nogravit…/

ECHIPAMENTUL INDIVIDUAL pentru petrecere:
• izopren;
• sac de dormit;
• lanternă frontală;
• haine de dormit peste noapte;
• periuță de dinți;
• prosop;
• mâncare la pachet pentru micul dejun de a doua zi.

Pentru mai multe informații sau înscrieri vă rugăm să sunați la telefonul 031 100 8888 sau să ne trimiteți un email la adresa contact@nogravity.ro

Galerie