Atelier ”Cum îţi ajuţi copilul să ajute” pentru părinţi


atelier_ajuta_parinti
Ce îi spui copilului tău despre responsabilitatea socială? Care sunt modelele pe care le are sau le-ar putea avea, pentru a deveni un adult responsabil și implicat social?
Care sunt cauzele în care se regăsește? Ce funcţionează pentru el, pentru tine și pentru voi, astfel încât acţiunile voastre sa fie relevante și sa știţi, împreună și separat, că aţi ajutat?
Răspundem la toate aceste întrebări împreună cu Alecsandra Ecard, pe 26 mai, la ora 15:00, la casa EFdeN.
 
Locaţia evenimentului: EFdeN, Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 66, Sector 2, București.
 
Participarea la acest atelier este pe bază de invitaţie. Dacă vrei să participi, scrie-ne pentru a obține o invitaţie.
 
Trainer: Alecsandra Ecard. Alecsandra a fost manager de comunicare și PR mulţi ani, în diferite companii, până când a decis ca munca ei să fie relevantă la nivel social. A început prin a face voluntariat, apoi s-a alăturat Fundaţiei Make-A-Wish România, ajungând să fie CEO al organizaţiei. Coordonarea echipei de peste 50 de voluntari a deschis calea către coaching.
Responsabilitatea socială, relevanţa și bucuria ajutorului oferit sunt, pentru ea, sinonime.

Locuri disponibile pentru acest atelier: 10.

Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.
—————————————————————————————————————————————–
Părinţii aleg activităţile noastre pentru că aici ei și copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.
 
Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
—————————————————————————————————————————————–
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro
Galerie