Petrecere vacanța de vară 2018 pentru grupurile școlare


SĂRBĂTOREȘTE ÎNCEPUTUL VACANȚEI DE VARĂ LA NOGRAVITY CLUB!

Vino cu colegii tăi și petrece 3 ore de petrecere, program artistic și aventură spațială la NoGravity Club!
La adăpost de arșiță sau de ploaie, cei mici îi vor putea impresiona pe cei mari cu programul artistic pregătit de mai multă vreme, iar învățătorii și profesorii le pot decerna premiile pentru rezultatele bune la învățătură.
Camerele Star Wars și sistemul de sonorizare vă stau la dispoziție pentru spectacolul celor mici.
De asemenea, sala de petrecere Star Wars îi așteptă pe copii,  pentru a degusta mâncarea și bauturile puse la dispoziție de parinții celor mici. Părinții pot opta pentru a comanda pizza de la colaboratorii NoGravity Club, iar bauturile pot fi achiziționate din afara clubului (ofertă valabilă doar pentru grupurile școlare).

După încheierea spectacolului, copiii sunt așteptați  în sala de aventură, sub atenta supraveghere a instructorilor NoGravity Club.

Copiii se vor distra și își vor consuma energia pe traseele de aventură și cățărat, iar tiroliana va fi, desigur, punctul maxim de atracție.

Pentru  participanții de 6+ ani, Prețul acestui pachet este de 75 lei / copil (TVA inclus). Pentru pentru  participanții de 4 și 5 ani, prețul acestui pachet este de 90 lei / copil (TVA inclus și taxa de instructor personal inclusă).  Oferta este valabilă pentru petrecerile rezervate de luni până vineri, numai pentru grupurile de preșcolari și școlari.
Pentru ca rezervarea unei petreceri să fie fermă se va achita un avans de 33% din numărul de copii estimați, fie la sediul NoGravity Club, fie prin transfer bancar.  Copii au nevoie de pantofi sport curați de schimb.

Sau pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/NoGravityClub/
Pentru întrebări sau nelămuriri vă stăm la dispoziție la emailul contact@nogravity.ro sau la telefon 0720 328 888.

 

 

Galerie