28 Aprilie: „Petrecere cu peripeții”


Trupa PAM PAM aduce pe scena un concept creativ si unic de spectacol pentru intreaga familie.

Va invitam sa-i cunoasteti pe Pia (pianul), Vio (vioara) si Kito (chitara) in spectacolul „Petrecere cu peripetii” din 28 Aprilie, ora 11:00, la Sala Rapsodia (Teatrul de pe Lipscani).
ACHIZITIONARE BILETE: goo.gl/S7262J

Alaturi de Pam Pam cei mici se distreaza (canta si danseaza) in timp ce invata despre valorile fundamentale ale vietii: prietenia, respectul reciproc, acceptarea celui de langa noi chiar daca putem fi diferiti (culoarea pielii, nationalitate, preferinte culinare, etc.), ajutorul, intelegerea.

Pam Pam inseamna 4 actori, 3 mascote si trupa Pam Pam Jr. formata din mici actori – copii care dau energie si veselie in momentele de dans ale spectacolului.

“Petrecere cu peripetii” este povestea celor trei prieteni personificati prin instrumente muzicale Pia-pianul, Vio – vioara si Kito – chitara, care impreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito.

Petrecerea planuita de cele doua pritene ale lui Kito: Pia si Vio se anunta a fi una inedita! O petrecere la inaltime, intr-un balon cu aer cald! Acestia vor calatori in Rusia, catre prietenul Ivan, apoi mai departe catre continentul African, India si China. In fiecare loc nou vor invata despre traditiile si obiceiurile copiilor de acolo, prin muzica si dans!

Mesajul spectacolului este unul de reala bucurie si veselie, cea mai mare distractie este sa iti gasesti prieteni in orice colt al lumii. Vom invata ca barierele de limba, nationalitate, infatisare, statut social nu exista, iar la orice petrecere copiii se joaca si se simt bine impreuna.

VA ASTEPTAM CU DRAG!

29513169_1582318775154899_5246916539257716882_n

Galerie