Eveniment KIDS PLAY&FUN


Teatru muzical cu trupa PAM PAM, jocuri și concursuri interactive, workshop-uri pentru copii

Dragi părinți, vă invităm împreună cu copiii, Duminică, 6 Mai, orele 10:30-13:00 la Școala Gimnazială de Arte Numarul 5 – Sala George Enescu, str. Gheorghe Petrascu Nr. 49, să vă distrați și să vă relaxați într-un cadru prietenos și plăcut cu ocazia evenimentului special dedicat copiilor – KIDS PLAY & FUN.

Programul evenimentului este interesant și interactiv pentru copii:

Între orele 10:30-12:00 distracția va fi maximă: am amenjat un spațiu deosebit destinat copiilor. Ei se întâlnesc cu personaje din povești, se joacă – șotronul, cel mai înalt turn, X și 0 cu prințese și prinți, twister și participă la concursuri minunate – golful florilor, jaloane colorate.

În intervalul 11:30-12:30 vă invităm să vizionăm spectacolul “Petrecere cu peripeții!”, să aplaudăm și să cântăm alături de Trupa PAM PAM.

Petrecerea este una inedită: o călătorie cu balonul cu aer cald în Rusia, la prietenul Ivan! Vom face cunoștință cu copii din întreaga lume, vom cânta și vom dansa, vom învăța despre prietenie și respect.

Spectatorii vor participa alături de actori la cele mai interesante petreceri de pe glob, însoțiți de muzică și dansuri specifice din India, China și continentul African.

În intervalul 12:30-13:00 copiii vor face fotografii cu actorii și vor primi autografe, zâmbete și voie bună din partea personajelor îndrăgite PIA, KITIO și VIO.

Am creat un spațiu dedicat workshop-urilor pentru copii: coronițe de prinți și prințese, surprize pregătite de Zâna Măseluță.

Vă așteaptă cele mai frumoase premii la Tombolă!

Surpriza evenimentului: fiecare copil primește un cadou din partea organizatorului.

Eveniment cu o durată de 2 ore și jumătate, recomandat copiilor cu vârste între 2-10 ani.

Preț bilete: 25 RON și 35 RON / persoană (adult sau copil)

💟 LINK ACHIZIȚIONARE BILETE: goo.gl/xRWtNF

 

Biletele se găsesc pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Linkuri utile:

https://web.facebook.com/TrupaPamPam

https://www.youtube.com/channel/UCaxKp8GIJXunp9SKoaHHzLQ/videos

afis-a4 (1)

Galerie