Recomandare de weekend


Seria filmelor pentru întreaga familie continuă la cinema Elvire Popesco. Pentru acest weekend vă recomandăm patru proiecții pline de culoare și voie bună.

„Peter Iepurașul” este adaptarea cinematografică a poveștii semnate de Beatrix Potter și prezintă un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

„Sobre Rodas / Pe roți” ne spune povestea lui Lucas, un băiețel de 13 ani, care este blocat într-un scaun cu rotile. Își face o nouă prietenă, Lais, pe care o însoțește în căutarea tatălui ei.

Filmul „România neîmblânzită” dezvăluie frumusețea și sălbăticia naturală a României. Munți infiniți, păduri străvechi, ape nesfârșite, animale sălbatice, toate se regăsesc într-un documentar de poveste.

„Prințesa furată” o prezintă pe prințesa Mila, care se îndrăgostește de trubadurul Ruslan. Ajunge să fie răpită de un vrăjitor, iar Ruslan trebuie să treacă toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă.

Sâmbătă 14 aprilie
10:00 – Peter Iepurașul (+5)
12:00 – Sobre Rodas / Pe roți (+7)
14:00 – România neîmblânzită

Duminică 15 aprilie
10:00 – Prințesa furată (+5)
13:00 – România neîmblânzită

Filmele „Peter Iepurașul” și „Prințesa furată” vor rula în versiunea dublată, iar „Sobre Rodas / Pe roți” va rula în varianta originală și cu subtitrare în limba română.

Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului, online de pe www.elvirepopesco.ro, precum și din locațiile partenere: librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) sau sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21)

Galerie