Joaca de-a muzica – atelier de iniţiere în muzică pentru 3-4 ani, joi, 19 aprilie 2018, ora 18:30


Joi, 19 aprilie 2018, ora 18:30, Mozartinno lansează o nouă provocare pentru micuții de 3-4 ani! De la ritmuri de samba, până la Spărgătorul de nuci și Călușarul bănățean, vom explora diverse ipostaze ale DANSULUI. Totul, la Joaca de-a muzica, un atelier de iniţiere în muzică deosebit de ritmat și antrenant!

Vom păși împreună în universul dansului, însoțiți de jocuri și muzică. În plus, veți audia un mini-recital de pian, iar fiecare echipă copil-părinte va avea ocazia să cânte la pian şi să-şi exprime creativitatea.

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se face în ordinea confirmării participării pe adresa de e-mail a<a href="mailto:teliermozartinno. Vă rugăm să menționați numele și vârsta copilașului.

Atelierul durează 50 de minute şi se va desfăşura la sediul Mozartinno – Atelier de muzică şi creativitate, str. Petre Creţu nr. 28, sect. 1.

Costul este de 50 lei/ copil. Participarea părinţilor este gratuită. Dacă este posibil, recomandăm ca fiecare copil să fie însoțit de un singur adult.

Vă aşteptăm cu drag!

Galerie