SpectacoL PAM PAM „La scoala este ca-n povesti!”


Vrei ca micutul tau sa indrageasca scoala? Trupa PAM PAM iti propune un spectacol de TEATRU MUZICAL EDUCATIV pentru tine si copilul tau, cu titlul provocator: “La scoala este ca-n povesti!”. Cand? Pe 22 Aprilie, ora 11:00, la Teatrul Elisabeta!

“La scoala este ca-n povesti!” este mai mult decat un spectacol!
Este un produs artistic educational, ce urmareste dezvoltarea armonioasa a copiilor, implicarea lor intr-o poveste care stimuleaza creativitatea, imaginatia, dezvoltarea pasiunii pentru muzica, dans si instrumente muzicale.

Cele trei personaje, Pia (personificarea pianului), Vio (personificarea viorii) si Kito (personificarea chitarei) sunt gata sa incerce diferite metode pentru ca imparatul Lenevila sa participe cu placere si entuziasm la orele de clasa!

Acest spectacol ii va cuceri pe micii si marii spectatori prin dinamica povestii, dar si prin melodiile compuse si costumele special lucrate pentru acest scenariu. Si pentru ca muzica da culoare vietii si ne uneste in tot ceea ce facem, personajele principale aduc in scena nu doar exuberanta si multa bucurie, dar si adevarate lectii pentru copii – pe acorduri muzicale de Perinita, Rock’n Roll, Hip-Hop sau Pop vor invata impreuna, literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele saptamanii, anotimpurile.

Mesajul pe care trupa PAM PAM doreste sa il transmita tuturor copiilor prin intermediul acestui spectacol muzical este faptul ca sCOaLa poate deveni o aventura frumoasa, unde te poti bucura zilnic si invata o multime de lucruri noi, interesante si utile – totul alaturi de colegi: prietenii tai!

Spectacolul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

ACHIZITIONARE BILETE: goo.gl/JiM943

afis-web-la-scoala-este-ca-n-povesti-22-aprilie-731x1024

Galerie