Filme pentru întreaga familie


Filmele pentru întreaga familie se văd la cinema Elvire Popesco.

Sâmbătă 7 aprilie
10:00Prințesa furată (+5)
Prințesa Mila se îndrăgostește de trubadurul Ruslan, dar va fi răpită destolen-princess-938762l un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia, Ruslan trebuie să treacă peste multe obstacole și să salveze prințesa.
Filmul va rula în varianta dublată.

12:00Peter Iepurașul (+5)
„Peter Iepurașul” este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.
Filmul va rula în varianta dublată.
on-wheels-868553l-1600x1200-n-f3b1802d

14:00 – Sobre rodas / Pe roți (+7)
Blocat într-un scaun cu rotile în urma unui accident de mașină, Lucas, în vârstă de 13 ani, își găsește un nou prieten în colega sa de clasa, Lais, și o însoțește într-o călătorie de neuitat în căutarea tatălui ei pe care nu l-a cunoscut niciodată.
Filmul va rula în varianta originală și cu subtitrare în limba română.

Duminică 8 aprilie
15:00 – Peter Iepurașul
(+5)
„Peter Iepurașul” este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se
peter-rabbit-105419lstrecoare în grădina de legume a unui fermier.
Filmul va rula în varianta dublată.

 

Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului, online de pe www.elvirepopesco.ro, precum și din locațiile partenere: librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) sau sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21)

 

Galerie