Joaca de-a muzica – atelier de iniţiere în muzică pentru 3-4 ani, joi, 29 martie 2018, ora 18:30


Pentru că toți așteptăm cu nerăbdare primăvara, vă invităm la Mozartinno joi, 29 martie 2018, ora 18:30, să explorăm împreună sunetele primăverii la Joaca de-a muzica – atelierul de iniţiere în muzică pentru micuţii cu vârsta între 3 şi 4 ani.

V-ați întrebat vreodată cum sună ploaia de primăvară pentru un copil? Sau cum putem imita vântul care suflă printre frunze și flori? Vom afla împreună la Joaca de-a muzica! Vă provocăm să aduceți și un obiect care vă duce cu gândul la sunetele primăverii.

În cadrul atelierului veţi audia și un mini-recital de pian, pe care copiii îl vor acompania improvizând sunete de primăvară. Fiecare echipă copil-părinte va avea ocazia să cânte la pian şi să-şi exprime creativitatea.

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se face în ordinea confirmării participării pe adresa de e-mail a<a href="mailto:teliermozartinno. Vă rugăm să menționați numele și vârsta copilașului, precum și un număr de telefon la care puteți fi contactați în cazul (puțin probabil 🙂 al unei situații neprevăzute.

Atelierul durează 50 de minute şi se va desfăşura la sediul Mozartinno – Atelier de muzică şi creativitate, str. Petre Creţu nr. 28, sect. 1.

Costul este de 50 lei/ copil. Participarea părinţilor este gratuită. Dacă este posibil, recomandăm ca fiecare copil să fie însoțit de un singur adult.

Galerie