Bounty Fair #33, Ediție de Florii și Paști


A3_Bounty_fair_afis_copii_aprilie_2018.jpg

Vă așteptăm cu mic, cu mare la Bounty Fair, să sărbătorim plecarea iernii și venirea primăverii și a Paștelui, în stil mare, în zi de Floare!

 

Bounty Fair a pregătit un târg dedicat cadourilor și răsfățului unicat, realizate de aproximativ 60 dintre cei mai talentați designeri și artizani romȃni, ȋntr-o diversitate de stiluri, dar și un mediu de dezvoltare creativă pentru cei mici și cei mai mari.

 

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute 14 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative. (Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere).

Cei mici vor avea ocazia să picteze pe apă, lemn, ouă, ceramică, sau chiar cu particule colorate și să realizeze figurine din origami, bentițe simpatice, Cosânzene sau să descopere tehnica șervețelului. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste într-un ghiveci, Micul Picasso și Arta florilor presate.

 

Prețul atelierelor variază între 5 și 25 lei.

 

În esență, evenimentul se adresează iubitorilor de design, căutătorilor de educație creativă şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune!

 

 

Bounty-Fair_ateliere_aprilie_florii

Data: 31 martie -1 aprilie 2018

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti

Intrare: 8 lei/persoană/zi

Copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

 

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook:

https://goo.gl/GyTfkB

Iar despre ateliere pe site-ul nostru:

https://goo.gl/rHhSdd

Galerie